Author Topic: probleme la listare - nu apare suma jos la total  (Read 1364 times)

lauramax

• Newbie
  • *
    • View Profile
probleme la listare - nu apare suma jos la total
« on: September 16, 2021, 12:57:54 PM »
Buna ziua

programul este f bun il folosesc cu succes de cativa ani pe mai multe societati. Doar la una am o problema. Am incercat sa pun softul pe alt calc sa vad daca e aceeasi problema la listare si problema persista. Here it goes : completez factura totul ok , cand dau listare si selectez imprimanta imi listeaza foaia alba, atat A4 cat si A5. In mod normal listez pe pe un A4 amandoua exemplarele. Daca selectez alta imprimanta ( virtuala- PDF printer) imi deschide acrobat readerul factura ok, insa o listeaza A4 sau A5 INCOMPLETA. jos la total nu imi apare nimic. Am incercat incadrarea in pagina diferit, orice setare a imprimantei insa e tot aceeasi chestie. atasez imaginea cu o factura scanata si se vede ca nu e completa, acum pt o linie nu e problema dar nu apare totalul sumelor produselor facturate.
multumesc

Serghei

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile

Serghei

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
Re: probleme la listare - nu apare suma jos la total
« Reply #2 on: September 21, 2021, 12:02:43 PM »
Sigur e un copy/paste pe  undeva. Posibil prin setarile facturii, poate la delegat, poate la la "emis de".

lauramax

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: September 21, 2021, 12:07:45 PM »
Verific setarile si revin, multumesc

lauramax

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: September 22, 2021, 08:32:56 AM »
nici o schimbare. nici la imprimarea PDF si la fel cu cea Brother apare foaia alba.  :-\
am rescris manual toate datele de la prestator, facturi etc

Serghei

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #5 on: September 22, 2021, 11:46:53 AM »
Dar atenţie, după ce modificaţi în setări, noile setări sunt luate în considerare doar când emiteţi facturi noi, cele vechi rămân nemodificate (cum e şi normal, de altfel).