Author Topic: Imbunatatiri  (Read 877 times)

Dobras

 • Newbie
 • *
 • Posts: 13
  • View Profile
Imbunatatiri
« on: August 01, 2021, 11:56:09 PM »
Salutare,

Folosesc programul cu licenta de cativa ani si sunt tare multumit. Merge pe un server Linux si nu nu am avut probleme pana acum.
Imbunatatirile care mi-ar fi utile sunt:
1. Nomenclator cu stocuri (ceva simplu cat sa imi pot urmarii stocurile)(eu vand pe mai multe platforme online si offline si am destul de multe produse si ar fi frumos sa le urmaresc din facturier)
2. La nomenclator sa pot seta daca este produs sau serviciu pentru a putea importa in SAGA (contul 707 sau 704)
3. Posibilitate de a importa o factura dintr-un fisier TXT sau CSV (sa pot sa import o comanda din magazinul online in facturier.)
4. Trimitere de facturi prin e-mail.

Daca si altii ar fi interesati de aceste imbunatatiri eu as fi dispus sa particip la un Crowdfunding.
Nu stiu cat de realizabile sunt acesta.
Eu le-am asezat in functie de importanta pentru mine.

Multumesc!

Serghei

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1439
  • View Profile
Re: Imbunatatiri
« Reply #1 on: August 02, 2021, 03:10:40 AM »
Ideile sunt interesante şi unele dintre ele sunt deja implementate în versiunea de program folosita intern de către noi (inserarea automată a facturilor din aplicaţii online externe) şi transmiterea prin email.

Ce încerc eu acum să fac este să sparg IceFact în două părţi, partea de interfaţă grafică şi partea de printing / baze de date.

Partea de printing şi accesul la baza de date o sa fie o bibliotecă dinamică (.dll sau .so, în funcţie de platformă) realizată în aşa fel încât să poată fi apelată din PHP sau Python (sau alte limbaje), pentru a permitea crearea şi imprimarea facturilor (sau trimiterea lor prin mail) prin script, din alte programe.

Adevărul este că avansează lent chestia asta (acum s-a mai accelerat un pic), pentru că mă ocup de opţiunile astea doar în măsura în care am eu nevoie de ele. Finanţarea ar fi binevenită, dar mi se pare greu de crezut că am putea organiza un crowdfunding. Din când în când câte un client plăteşte pentru mici upgrade-uri (care ajung şi în versiunea oficială), dar sunt rari clienţii dispuşi să plăteasca mai mult decât acea licenţă. Şi e oarecum de înţeles, sunt o grămadă de alte soluţii pe piaţă mai ieftine şi gata făcute.