Author Topic: Eroare functionare  (Read 69 times)

TeoPro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Eroare functionare
« on: April 05, 2021, 12:31:27 PM »
Salut Serghei,

Folosesc programul de facturare o data pe luna de mai multi ani de zile si iti multumesc ca il pui la dispozitie.

Astazi cand am incercat sa fac o factura, am primit mesajul de eroare de mai jos(insotit de sunetul specific) iar la circa 10sec s-a repetat - se vad cele 2 notificari.

Inafara de un windows update, nu stiu sa se fi produs vreo alta schimbare.... chiar am reinstalat IceFact cu ultima versiune 1.1.119.3 deoarece aveam versiunea anterioara 119.2 dar se intampla acelasi lucru...

Dupa ce apas "OK" programul se inchide.

Ai vre-un sfat?

Multumesc.
« Last Edit: April 05, 2021, 12:34:00 PM by TeoPro »

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1258
    • View Profile
Re: Eroare functionare
« Reply #1 on: April 05, 2021, 12:44:36 PM »
O fi de la modulul care actualizeaza cursul valutar. Nu se vede in screenshot, cursul valutar este actualzat? E posibil sa ai vreun firewall sau antivurus care sa blocheze IceFact sa acceseze internetul si poate de asta crapa (desi n-ar trebui).

TeoPro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Eroare functionare
« Reply #2 on: April 05, 2021, 11:33:04 PM »
Multumesc pentru raspuns.
Pare sa fie într-adevăr ceva legat de conexiunea cu BNR.
Curios este insa ca versiunea 119.2 nu face conexiunea cu BNR, dar afiseaza explicit aceasta(vezi Capture1.JPG) dar versiunea 119.3, pe care am instalat-o azi, face conexiunea dar afiseaza eroarea cu FXThread si se inchide.
Am reinstalat 119.2, care macar merge si fara BNR.

Multumesc inca o data.