Într-o primă fază poate ar fi util să strângem niște date despre ce înțelege fiecare prin "gestiune" (cum anume este ținut stocul, ce fel de documente ar trebui emise etc).
Un sistem de gestiune este o chestiune foarte delicată și nu la fel de standardizată ca activitatea de facturare, pentru că poate diferi foarte mult în funcție de activitatea societății. De exemplu cineva ar putea avea nevoie doar să poată tipări NIR-uri, altcineva ar putea dori să se facă automat managementul stocului, să poată ține stocuri cu prețuri diferite la același produs, să poată să rezerve un produs o perioadă determinată, să poată să transfere marfă între mai multe gestiuni, să scoată tot felul de rapoarte etc.
Altă chestiune este să poată fi monetizată această implementare. Timpul unui programator este extrem de scump, va trebui ca timpul investit să poată fi amortizat financiar într-o perioadă de timp rezonabilă, deci ar trebui să am măcar o idee vagă despre câți potențiali cumpărători ar putea fi.
Toate aceste lucruri m-au făcut să ezit să mă aventurez în această direcție, deși în trecut am mai implementat aplicații de gestiune (din acest motiv știu și cât de complexe și de diverse pot fi nevoile utilizatorilor).