Author Topic: Numar factura manual  (Read 2367 times)

pampam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Numar factura manual
« on: June 10, 2015, 12:56:49 PM »
Buna ziua,

Felicitari pentru aplicatie. Acum am descoperit-o si o testez.
Am insa o intrebare. Exista vreo posibilitate sa introduc numarul de factura manual?
Folosim in firma o aplicatie ERP in care trebuie sa introducem toate facturile pt generarea documentelor contabile etc, dar uneori avem nevoie de o solutie de back-up pt a factura mai rapid si ulterior introducand factura si in ERP. Evidenta numerelor de facturi o tinem separat si ne-ar fi util daca IceFact ne-ar permite sa introducem in factura numarul manual.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1238
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #1 on: June 10, 2015, 01:00:17 PM »
Nu, o astfel de optiune ar face multe incurcaturi utilizatorilor. Singura posibilitate este ca inainte de a emite factura sa fie ajustat contorul de numere (in Optiuni -> Facturare).

Pop Alexandra

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #2 on: January 29, 2020, 04:51:23 PM »
Puteti sa ne oferiti si niste instructiuni pas cu pas despre cum s-ar pune in practica? Nu ar implica multe resurse de timp daca fiecare factura trebuie sa fie modificata manual?
_________________________________
Alexandra de la Clarvision ERP

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1238
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #3 on: January 29, 2020, 04:56:18 PM »
Nu am înţeles, la ce doriţi instrucţiuni?

Dany

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #4 on: April 29, 2020, 05:06:38 PM »
Buna ziua,
Felicitari pentru acest micut progaram de facturare free !
.......
Am si eu o problema cu IceFact.
Am sters 3 facturi cu numaru 11, 12 si 13, am programat softul sa inceapa numerotarea facturilor de la nr.11, si nu ma lasa sa creez o factura noua cu numarul 11.
Imi spune ca deja exista aceasta factura. Va rog ajutatima si spuneti-mi cum pot trece peste aceasta problema !
Va multumesc mult.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1238
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #5 on: April 29, 2020, 05:34:35 PM »
Probabil în loc să ştergeţi facturile, le-aţi anulat. Bifaţi anulate, le veţi găsi acolo şi veţi putea să le ştergeţi definitiv.

Dany

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #6 on: April 29, 2020, 06:09:31 PM »
Din pacate chiar leam sters, pentru ca trebuiau sterse. Leam sters si din locul unde le salveaza.

Dany

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Numar factura manual
« Reply #7 on: April 29, 2020, 06:38:02 PM »
asa este, multumescc

Dany

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #8 on: April 29, 2020, 06:38:56 PM »
le=am gasit la anulata, si apoi le=am sters. ! E ok acuma, multumesc mult !

Narcisa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #9 on: November 16, 2020, 09:44:21 PM »
Buna ziua,am si eu aceeasi problema cu nr de factura.
Am instalat recent aplicatia si am facut o fact nr.1 si o fact nr.2 de proba apoi le-am sters. am creat o factura cu nr. 1 si apoi am vrut sa fac fact nr 2 dar imi spune ca exista deja si nu este in nici un tab (anulate sau sterse). ce pot sa fac?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1238
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #10 on: November 16, 2020, 09:48:00 PM »
Debifati campurile "de la" si "pana la", probabil ati introdus o data la intamplare si s-a pierdut pe undeva.

Narcisa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Numar factura manual
« Reply #11 on: November 16, 2020, 11:28:33 PM »
da, asa a fost . mersi frumos!