Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Idei / Buton "Toate"
« Last post by spacons on June 01, 2023, 03:31:55 PM »
Se poate, va rog, sa adaugati un buton "Toate"?
De asemenea, ar fi mai usor de vazut ce selectie este activa daca butoanele selectate ar ramane "apasate" dupa ce sunt folosite.
Multumesc
22
Idei / [Rezolvat] Tip cursor in edit box
« Last post by spacons on June 01, 2023, 02:57:25 PM »
Se poate, va rog, sa corectati tipul cursorului care apare in casutele de editare, langa text (= caret = blinking cursor).
Corect este sa fie doar o linie verticala, fara linii orizontale la capete (asa cum este acum).
Multumesc
23
Probleme / Re: Prefixare in nume fisier PDF
« Last post by Serghei on June 01, 2023, 02:51:20 PM »
Acea prefixare este intentionata, pentru ca atuncu cand sunt foarte multe facturi intr-ul folder sa poate fi ordonate alfabetic, nu se poate dezactiva.
24
Probleme / [Rezolvat] Prefixare in nume fisier PDF
« Last post by spacons on June 01, 2023, 02:37:36 PM »
Exista vreo setare pentru a nu prefixa numarul facturii in numele fisierului PDF?
Mentionez ca prefixarea numarului facturi nu este selectata in setari.
Multumesc
25
Idei / Re: Nomenclator clienti si denumire
« Last post by Serghei on May 19, 2023, 03:46:06 PM »
De exportat se poate, de importat direct din program nu, pentru ca programul nu este sigur daca clientul va respecta formatul si nu va sti ce sa faca cu importul, sa inlocuiasca toata tabela de clienti sau sa adauge si importul la ce exista deja.

Ce doriti dvs se poate realizat doar programatic, manipuland in mod direct baza de date cu ajutorul unui script intr-un limbaj oarecare (python, php etc).

Legat de cautare dupa un fragment aleator din denumirea beneficiarului, am ales sa nu o facem pentru ca mai degraba ar produce confuzii, pentru ca te astepti ca atunci cand incepi sa scrii ceva cursorul sa te duca imediat in zona cuvintelor care incep cu acele litere. Altfel iti va arunca rezultate haotice la care nu te astepti. O sa facem intr-o versiune viitoate o bifa in nomenclator care sa permita fie cautari exacte fie cautari partiale.
26
Idei / Nomenclator clienti si denumire
« Last post by sirandrei on May 19, 2023, 02:41:52 PM »
Salutare,
Prima intrebare este daca se poate face cumva "in masa" modificarea clientilor din nomenclator. Mai exact, 99% dintre clienti sunt persoane fizice si au fost create sub forma Prenume Nume. As vrea sa ii modific pe toti sub forma Nume Prenume. Am observat ca se pot exporta in excel, si din excel ma descurc sa ii rearanjez, insa nu stiu cum se pot reimporta inapoi in program.

Iar a doua intrebare este daca este legata de modul de cautare parteneri: indiferent ca aleg mod cautare sau mod filtrare, cautarea/filtrarea se face doar dupa primul cuvant: spre exemplu, daca am oun client pe care il cheama Popescu Vasile Ion, iar eu in caut dupa Ion, nu o sa imi gaseasca nimic. Ar fi util daca s-ar cauata dupa toate cuvintele din denumire.
Multumesc!
27
Erori / Re: Eroare la deschiderea bazei de date
« Last post by Serghei on May 15, 2023, 11:50:08 AM »
Da, asa parea. Daca dezinstalati programul, baza de date ramane intacta. Va recomand sa dezistalati macar versiunea veche, sa nu patiti din nou in viitor acelasi lucru.
28
Erori / Re: Eroare la deschiderea bazei de date
« Last post by csaba on May 15, 2023, 11:34:46 AM »
...imi ramasese pe desktop shortcutul catre versiunea veche a programului, asta era problema. Merci!
29
Erori / Re: Eroare la deschiderea bazei de date
« Last post by csaba on May 15, 2023, 10:55:10 AM »
Multumesc pentru sfat. Facusem un update la ultima versiune dupa ce am cumpara licenta cu cateva saptamani in urma. A functionat fara probleme pana ieri si nu am facut nicio modificare pe softuri de ieri pe azi. Daca dezinstalez programul si il reinstalez nu se pierde baza de date? Nu am cum sa-i fac un backup daca nu se deschide programul.
30
Erori / Re: Eroare la deschiderea bazei de date
« Last post by Serghei on May 15, 2023, 10:40:58 AM »
Pare ca ati amestecat versiunile de IceFact. Dezinstalati IceFact si instalat din nou ultma versiune.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10