Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mosenache

Pages: [1]
1
Incerdibil. Aveam in taskbar un shortcut dinainte de a face modificarile si din cauza asta cand deschideam programul din taskbar ramanea cu vechea baza de date.
Scuze si multumesc mult pentru ajutor.

2
Am verificat si am mai salvat inca o data baza de date. Calculatorul 2 care e client ia baza de date de pe server dar cred ca cel care e server nu lucreaza tot pe acea baza de date. Cum verific pe ce baza de date lucreaza programul de pe server?

3
v1.1.109 pe ambele calculatoare

4
E setat doar ca nu aparea pe print screen

5
Asa sunt setate.

6
Am instalat serverul pe un calculator pe care foloseam deja ICEFACT. Am salvat baza de date in C:\ProgramData\IceFact Server Data si i-am dat numele "empressa". Am instalat ICEFACT pe alt laptop, am trecut la target ce trebuia si lucrurile pareau sa fie in regula. Vedeam facturile si pe un laptop si pe celalalt, numai ca sambata am facut o factura pe al doilea laptop si azi una pe primul si au acelasi numar si nu imi apar de pe un laptop pe celalalt.
Am trecut inclusiv la server target empressa@ip.

7
Am contectat la server un calculator nou dar din momentul respectiv par sa fi pornit pe baze de date diferite. Nu imi mai apar facturile de la unul la celalalt.

Pages: [1]