Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - epaflex

Pages: [1]
1
IceFact Server / Re: locatie baza de date server
« on: March 26, 2018, 12:58:01 PM »
Am rezolvat, le-am gasit in C:/Documents and Settins/All Users/Application Data/IceFact Server Data, pe Windows XP. Slava Domnului ca am reusit sa le recuperez, aveam sute de facturi emise din martie 2017!

2
IceFact Server / locatie baza de date server
« on: March 26, 2018, 12:16:09 PM »
Buna ziua. Pe Windows unde se stocheaza baza de date IceFact server? S-a defectat laptopul pe care il foloseam ca server, as vrea sa mut baza de date pe un nou laptop, dar pe vechiul hard disk gasesc baza de date doar la versiunea offline pe care o foloseam anul trecut (in "C:/Users/Administrator/Icefact.db).

3
Erori / Re: preturi rotunjite fara acordul meu
« on: May 15, 2015, 08:24:05 AM »
Folosesc pachetele de produse ca sa pot defini preturile la produse. Daca adaug produse noi in timp ce completez o factura, la urmatoarea factura pretul acelui produs nou va fi cel din factura anterioara, or eu doresc sa am un pret standard. Daca adaug in prealabil produsul nou folosind pachetul de produse, cand deschid o factura noua pretul acelui produs va fi cel definit de mine, nu cel din factura anterioara (care nu este neaparat acelasi la fiecare factura).

In fine, vad ca de aproape o saptamana nu mai apare problema cu rotunjirea. Nu stiu ce s-a intamplat, dar sper ca rezolvarea sa fie definitiva.

4
Erori / Re: preturi rotunjite fara acordul meu
« on: May 06, 2015, 01:40:03 PM »
Am evidentiat cu rosu sumele rotunjite. In prima captura am preturile din nomenclator, in a doua captura adaug produse folosind lupa de cautare, in a treia captura am tastat eu denumirea produsului, si se poate observa cum pretul la articolul TALPI 02 a devenit 9 lei in loc de 9,74. Iar in ultima captura se observa ca la total factura lipsesc 28 de bani. Cand printez factura in pdf sau la imprimanta, totalul e 49 in loc de 49,28.

5
Erori / Re: preturi rotunjite fara acordul meu
« on: May 06, 2015, 12:00:14 PM »
Din pacate, rezolvarea a fost de scurta durata. Programul a inceput din nou sa rotunjeasca preturile si sumele totale din factura. Cred ca asta se intampla atunci cand programul acceseaza baza de date clienti sau de produse in timpul tastarii. De exemplu, daca la o factura noua incep sa scriu datele cumparatorului, atunci cand adaug produse, preturile se rotunjesc. Daca incep in ordine inversa, intai cu produsele, apoi cu datele cumparatorului, preturile apar corecte, dar numai dupa ce am restartat programul in prealabil, si numai daca folosesc lupa de cautare "Cauta articolul in nomenclator". Daca incep sa scriu eu denumirea, preturile se rotunjesc. Si se rotunjesc si totalurile.


6
Erori / Re: preturi rotunjite fara acordul meu
« on: May 05, 2015, 05:11:48 PM »
1.1.97. S-a rezolvat cu un restart al programului!

7
Erori / preturi rotunjite fara acordul meu
« on: May 05, 2015, 04:36:22 PM »
Buna ziua.

Folosesc ultima versiune IceFact, si am doua probleme. Am adaugat cam 200 de produse in nomenclator, dar in momentul cand adaug produsele in factura, preturile se rotunjesc. De exemplu, daca in nomenclator produsul are pretul 9,74 sau 10,5 lei, in momentul cand le adaug in factura preturile devin 9, respectiv 10 lei.

A doua problema este ca in momentul cand salvez factura, dispar zecimalele. Daca factura a fost de 88,04 lei, dupa ce o salvez dispar zecimalele atat de la valoarea totala, TVA total, iar suma totala devine 88,00.

O solutie?

Va multumesc.


Pages: [1]