Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - razvan

Pages: [1]
1
Erori / Re: eroare logo
« on: October 08, 2013, 09:34:31 PM »
Buna seara, intradevar asa este, am rulat un backup intai local am rescris baza de date de pe server si acum functioneaza ok cu tot cu LOGO.
Multam,

2
Erori / Re: eroare logo
« on: October 08, 2013, 09:20:45 PM »
Buna seara, cred ca este o eruare la partea de utlizare cu un server LINUX si anume, cand incerc sa pun LOGO imi vine un mesaj  "no such table:blobs"

3
IceFact Server / Re: BAZA DE DATE
« on: July 02, 2013, 11:17:14 AM »
Va multumesc pentru raspuns, mai o mica intrebare, noi pana acum am folosit acest program doar pe un PC de sine statator acum am decis sa il folosim in retea cu un server linux, toata baza de date de pana in momentul de fata este pe acest PC la care am facut backup(din utilitare), cum putem pune acest backup si pe server (adica daca instalam icefact pe un PC nou din retea toate infroamtiile din baza de date sa apara si pe acest PC).
Multumesc,

4
IceFact Server / BAZA DE DATE
« on: July 02, 2013, 08:31:36 AM »
Buna ziua, folosind ICEFACT server - LINUX ne puteti spune cum putem vizualiza bazaele de date existente pe server si cum putem sa le facem backup.
Pe langa aceasta problema eu zic ca trebuie implementat o cheie sau o parola pentru conectarea la baza de date.

Multumesc,

Pages: [1]