Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - thematriksz

Pages: [1]
1
Erori / Eroare dupa confirmare/renuntare fereastra dialog
« on: October 25, 2022, 02:07:42 PM »
Buna ziua

In data de 24.10 odata cu upgradarea a MacOS Ventura (nu sunt 100% sigur, dar banuiesc ca acesta ar fi motivul) a aparut o eroare in Icefact. Dupa aparitia oricarei ferestre de dialog, de ex. la Imprimare, sau adaugara articol si apasarea butonului de imrpimare/renuntare/salvare etc. intreaga fereastra de Icefact dispare, ramane activa dar nu se poate deschide prin simplu click pe iconita lui, doar prin activare din XQuartz (click drepta si click pe aplicatia Icefact).

Versiune de Icefact 1.2.4, versiune XQuartz 2.8.1, sistem operare MacOS Ventura.

2
Probleme / Instalare pe Mac Mojave mai multe firme
« on: August 17, 2019, 10:39:09 AM »
Buna ziua

Doresc sa instalez pe OS Mojave si cumva sa setez mai multe firme, fiecare cu baza de date separata. Cum se poate rezolva?

Multumesc

3
Probleme / CIF eronat
« on: July 25, 2018, 02:19:50 PM »
Dintr-o greseala de a mea, acum cateva luni am introdus un CIF gresit si toate facturile de atunci au fost generate cu CIF-ul eronat. Doresc sa corectez problema. Prin introducerea CIF-lui corect, editarea si salvare din nou a facturilor programul nu corecteza CIF-ul. Exista vreo solutie sau trebuie sa regenerez toate facturile vechi?

Pages: [1]