Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - ALEXANDRA

Pages: [1]
1
Probleme / Anulare chitante
« on: January 08, 2016, 09:49:04 AM »
      Buna ziua,

      Motivat de faptul ca la un moment dat am omis debifarea casutei de "emitere chitanta" pentru o factura, aceasta este inregistrata in sistem, dar plata facturii s-a facut cu OP.
      In acest moment doresc anularea chitantei si scoaterea unui borderou cu chitante anulate, dar din cauza ca aceasta chitanta este aferenta facturii nu poate fi anulata. Acesta este mesajul dat de program. Pot rezolva cumva problema? Ideea este ca, dupa aceasta chitanta urmeaza altele intocmite corect si nu as vrea sa sterg nimic.

   Multumesc.

2
Probleme / tva 20%
« on: January 07, 2016, 11:22:59 AM »
Buna ziua,

   Am o problema in ceea ce consta tva-ul schimbat de la 01.01.2016. Am emis o factura gresita cu tva de 24 %, in loc de 20% si nu stiu stiu cum pot sa rectific eroarea.
   Am schimbat in sistem noul tva, dar dupa aceasta "gafa". Va rog sa imi spuneti daca pot face ceva in acest sens. Sau, in cazul in care nu este posibil, pot sterge factura, reluand numarul facturii sterse nu? Intreb deoarece am inteles ca in momentul in care, la sf lunii se emite borderoul de facturi se va observa faptul ca au fost sterse facturi din sistem.  :-\ Mie nu imi pare logic, de aceea intreb.

3
Probleme / nu pot salva pdf-ul!!!
« on: October 09, 2015, 01:38:36 PM »
 Buna ziua,

    Am o problema legata de salvarea facturilor in format pdf...Nu am instalat/dezinstalat Adobe reader-ul, nu am facut nici o modificare nicaieri, doar ca, in momentul in care dau salvare facturii imi apare casuta de "save as" pe fond alb, fara continut (folderele unde sa pot salva).Va rog sa ma ajutati, deoarece nu ii pot da de cap!...I-am dat restart, nu s-a schimbat nimic.

4
Probleme / nu stiu sa modific baza de date
« on: January 22, 2015, 03:44:16 PM »
Buna ziua,

  Am o dilema, nu folosesc de mult timp acest program dar, am facut greseala sa bifez in momentul instalarii "TVA la incasare", am sesizat ulterior aceasta scapare a mea si in acest moment daca il debifez din optiuni acesta imi apare inca activ la printarea facturilor.
  Va rog frumos sa imi spuneti daca pot face ceva in acest sens!

  Am citit pe acest forum ca pot schimba din baza de date. Imi salvez acel fisier care sa imi dea voie sa rectific, iar in momentul in care il deschid nu merge.
  Multumesc.

Pages: [1]