Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - bogdanbf

Pages: [1]
1
Probleme / Observatii pe proforme
« on: August 29, 2016, 03:55:44 PM »
Salut!

Cand se emite o factura proforma nu pot folosi observatiile predefinite pentru ca nu imi apare butonul de search. Poti te rog sa il introduci si acolo?

Multumesc!

2
1. Exista posibilitatea de a emite facturi in Euro FARA a mai aparea pe factura si echivalentul in LEI? Stiu ca este foarte util pentru contabili, dar factura e prea incarcata si creaza confuzie.
2. Apoi ar fi interesant de stiut daca pot selecta care conturi sa imi apara in antetul facturii. Eu am conturi in lei, Euro si USD. As vrea ca atunci cand facturez in EUR sa imi apara doar contul de Euro, la fel pentru Lei si USD.

3
Probleme / Atribut fiscal
« on: June 08, 2015, 11:48:44 AM »
Salutare!
Eu lucrez aproape exclusiv cu parteneri externi. Am observat ca daca atributul fiscal nu este RO, in dreptul cumparatorului nu apare CIF:XXyyyyyy ci apare CNP:XXyyyyyy (unde XX este atributul fiscal UE si yyyyy numarul de identificare fiscala). Se poate face ceva pentru a se imbunatati acest incoveninent? Uneori clientii intreaba de ce la atributul meu fiscal apare "CIF: ROyyyyyyyy" iar la ei apare "CNP: XXyyyyyyy".

4
Probleme / UPDATE - Cum se face? Care sunt riscurile?
« on: February 04, 2015, 03:20:41 PM »
Salut!
Vad ca la anumite intervale de timp apar update-uri. Intrebarile mele sunt:
1. Cum se face? Adica, dezinstalez versiunea veche si o instalez pe cea noua, dupa care import baza de date, sau instalez direct noua versiune care va sti sa faca singura toata treaba?
2. Care sunt riscurile? Adica, pot pierde informatii sau se paote altera baza de date?

Intreb toatea astea pentru ca sunt sigur ca sunt intrebari pe care multi si le pun, dar mai ales ca acum stau prost cu timpul si nu prea am chef de experimente traznite. :)
Bafta tuturor!

5
Probleme / taxare inversa
« on: February 01, 2014, 12:40:39 PM »
Salutare!

Imi poate spune cineva cum trebuie sa procedez pentru a factura in EURO unui partener din UE folosind taxarea inversa? Vreau ca pe factura sa apara clar scrisa mentiunea asta: TAXARE INVERSA, pentru ca tampitii de la finante ne rup!

6
Idei / Facturare in limba Engleza
« on: February 01, 2014, 12:38:07 PM »
Salutare!

Am descarcat icesoft si din pacate am vazut ca inca nu este posibila facturarea in limba engleza. E bine ca exista posibilitatea facturarii in Euro, dar ar fi extrem de util sa putem factura si in engleza, mai ales ca multe firme au parteneri externi...

Pages: [1]