Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lauramax

Pages: [1]
1
Probleme / Re: probleme la listare - nu apare suma jos la total
« on: September 22, 2021, 08:32:56 AM »
nici o schimbare. nici la imprimarea PDF si la fel cu cea Brother apare foaia alba.  :-\
am rescris manual toate datele de la prestator, facturi etc

2
Probleme / Re: probleme la listare - nu apare suma jos la total
« on: September 21, 2021, 12:07:45 PM »
Verific setarile si revin, multumesc

3
Probleme / probleme la listare - nu apare suma jos la total
« on: September 16, 2021, 12:57:54 PM »
Buna ziua

programul este f bun il folosesc cu succes de cativa ani pe mai multe societati. Doar la una am o problema. Am incercat sa pun softul pe alt calc sa vad daca e aceeasi problema la listare si problema persista. Here it goes : completez factura totul ok , cand dau listare si selectez imprimanta imi listeaza foaia alba, atat A4 cat si A5. In mod normal listez pe pe un A4 amandoua exemplarele. Daca selectez alta imprimanta ( virtuala- PDF printer) imi deschide acrobat readerul factura ok, insa o listeaza A4 sau A5 INCOMPLETA. jos la total nu imi apare nimic. Am incercat incadrarea in pagina diferit, orice setare a imprimantei insa e tot aceeasi chestie. atasez imaginea cu o factura scanata si se vede ca nu e completa, acum pt o linie nu e problema dar nu apare totalul sumelor produselor facturate.
multumesc

4
Probleme / Instalare icesoft pe Ios
« on: March 31, 2020, 07:30:44 PM »
salut

nu pot sa installez programul de facturare in iOS. nu am mai lucrat in iOS si era de inteles. am consultat forumul si imi dadea ceva ca era unidentified developer. am inntalat celalalt  program (quartz parca) care s-a instant singur fara nici o prblema. acum nu imi da ca e un developer necunoscut dar imi da ca nu s-a instalat because of a problem.

daca ma puteti ajuta, ar fi super

multumesc.

iOS este ultimul cred, este cumparat anul asta macbook pro.

5
Probleme / Initializare
« on: November 01, 2019, 03:53:17 PM »
Salut

am o problema cu programul. Doresc sa o iau de la zero cu numarul facturilor si cu toata baza de date. Am schimbat filma, datele de facturare, etc. Am dezinstalat programul , am sters in prealabil facturile emise, tot.
La instalare el isi ia inapoi toate datele si nu pot factura,

Va multumesc !


6
Probleme / Emitere facturi in moneda Euro
« on: September 03, 2018, 11:55:24 AM »
Buna ziua,

pt inceput sunt f multumit de soft este intuitiv si usor de folosit.

As dori sa pot sa emit o factura in Euro pentru un partener extern. Am vazut ca nu apare moneda RON pe factura dar nu as vrea sa le pun langa celelalte emise in lei.

Va multumesc 

Pages: [1]