Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - atrix

Pages: [1]
1
asa este ip-ul era gresit, am reusit sa schimb asta, si acum cand deschid aplicatia, pe ambele calculatoare, imi da o aplicatie goala, fara baza de date, fara prestatore si fara nici o optiune de a incarca o baza de date, vedeti atasat. cum pot sa pun baza de date, desi eu i-am i-am dat calea corecta, vedeti atasat ("C:\Program Files\IceFact\icefact.exe" ATRIX DECORATION@192.168.0.104). se intampla la fel pe ambele calculatoare, atat pe cel server cat si pe cel de-al doilea. multumesc

2
Buna ziua, am instalat server-ul, am scris target, insa cand incerc sa deschis aplicatia pe calculatorul server imi apare un mesaj de eroare, de asemenea, baza de date este pusa unde este si programul iar target-ul este scris dupa cum este indicat pe site. cum pot proceda ca sa functioneze?
o alta intrebare: pe acest calculator sunt 2 societati, as putea sa fac server si pentru cealalta? daca da, cum?
multumesc.

3
Idei / Re:nir
« on: September 29, 2018, 09:29:41 PM »
Buna seara.
 Am prieteni dragi la care am recomandat programul IceFact dupa ce l-am folosit eu. Toata lumea ar trebui sa stie de voi si acest program! Imi sunteti dragi de mor, de cand v-am cunoscut. Sunteti atat de simpli si de clari cu acest program de facturare incat as dori sa fac nir-urile singura precum fac facturile. Dar dupa cum se vede nu aveti de gand sa nasteti inca un pui care sa ne fie de folos. Daca as putea sa fac review acestui program i-as da 6 stele albastre, nu galbene. Exista ceva nou? simt nevoia sa evoluez... poate intr-o "noapte furtunoasa", se va naste si un pui de NIR.
 Cu stima si respect pentru tot ceea ce  faceti, ca noi sa avem o evidenta clara si o viata usoara. Va multumesc in numele meu si a colegilor mei pentru creatia acestui program de facturare. Va doresc creatie divina in viitoarele saptamani!
Laura Morari,
fan, Ice Fact.
4
Erori / Re: Problema emitere facturi
« on: July 17, 2017, 10:29:35 AM »
buna ziua,
am o problema cu un numar de factura. el nu exista in lista de facturi emise, insa cand vreau sa fac o factura cu acest numar imi spune ca deja exista acel numar. am cautat peste tot, in facturi anulate absolut peste tot si nu am gasit acel numar de factura.
cum procedez?

Pages: [1]