Author Topic: Probleme interogare site MF  (Read 5718 times)

1onut

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Probleme interogare site MF
« on: September 15, 2010, 07:21:20 PM »
Buna seara,

Incerc sa completez o factura si in momentul in care introduc CIF-ul cumparatorului in formularul de cautare pe site-ul MF nu se intampla nimic.
Nu cred ca este din cauza firewall-ului windows pentru ca tocmai i-am permis accesul.
Credeti ca problema aceasta este din cauza bazei de date a ministerului, sau e vreun lucru pe care nu il fac eu bine?
Mentionez ca nu am mai emis facturi de cateva luni bune si inainte aceasta era una dintre caracteristicile cele mai atragatoare ale programului.
Multumesc anticipat pentru eventuale lamuriri.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #1 on: September 15, 2010, 09:05:05 PM »
Cei de la ministerul de finante au facut modificari in pagina de interogare. Am facut si noi ajustarile necesare, acum ar trebui sa functioneze.

tavanu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #2 on: March 14, 2011, 08:06:39 PM »
Salut

Se pare ca cei de la ministerul de finante au facut modificari in pagina de interogare

Puteti sa refaceti modificarile pentru a reputea folosi functia de cautare pe mfinate

Multumesc
 

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #3 on: March 14, 2011, 08:14:54 PM »
Problema reparata, multumim pentru raportare.

liru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #4 on: May 25, 2011, 09:39:47 AM »
Problema reparata, multumim pentru raportare.

Asta inseamna ca trebuie sa descarcam din nou programul si sa il reinstalam? La mine cu versiunea pe care o am acum (1.0.1.2) nu functioneaza. Merci.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #5 on: May 25, 2011, 10:56:46 AM »
Nu, nu e nevoie de reinstalare. Acum ar trebui sa mearga din nou interogarea.

liru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #6 on: May 25, 2011, 10:04:18 PM »
Nu, nu e nevoie de reinstalare. Acum ar trebui sa mearga din nou interogarea.

Din pacate, tot nu merge. Acum la interogare apare un mesaj de eroare.


Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #7 on: May 25, 2011, 10:06:18 PM »
Am testat acum un minut si pare ok. Poate aveti vre-un firewall care nu-l lasa pe IceFact sa se conecteze la Internet?

liru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #8 on: May 25, 2011, 10:31:39 PM »
Acum functioneaza. N-am facut nici un fel de modificare la firewall. Merci frumos.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #9 on: May 25, 2011, 10:38:32 PM »
E cam instabil, daca mai apar probleme va rog sa ma anuntati.

la_oha

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #10 on: October 01, 2011, 05:07:46 PM »
Salutare,

Nici mie nu-mi functioneaza. Ce ar trebui sa fac? Sa instalez din nou programul? Folosesc v.1.0.1.2
Multumesc.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #11 on: October 01, 2011, 05:12:52 PM »
Momentan nu e nimic de facut, cei de la mfinante au adaugat captcha pe pagina, IceFact este in curs de modificare pentru a se adapta la noile conditii.

martin_dinca

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #12 on: February 23, 2012, 07:03:40 PM »
adica sa introduc de fiecare data codul capcha ?? :o

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Probleme interogare site MF
« Reply #13 on: February 23, 2012, 07:09:01 PM »
Da, nu exista alta cale.