Author Topic: solduri clienti  (Read 4687 times)

calbuh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
solduri clienti
« on: June 08, 2010, 11:10:09 AM »
Buna ziua. Ma intreb daca exista posibilitatea sa implementati si optiunea de a vizualiza soldurile clientilor( asta daca nu exista deja cu toate ca eu nu am gasit-o), chiar daca o implementati in varianta platita, as fi dispus sa il cumpar.
Multumesc.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 967
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #1 on: June 08, 2010, 11:12:45 AM »
Momentan nu exista, dar avem in vedere introducerea unei astfel de optiuni.

raduvarlaam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #2 on: October 28, 2017, 08:22:29 PM »
Serghei, te cam chinuim cu o gramada de intrebari.
ai reusit cumva sa rezolvi problema cu soldurile  clienti :)

mersi

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 967
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #3 on: October 28, 2017, 08:25:54 PM »
Nu-i problema :) Nu sunt foarte sigur la ce fel de solduri te referi. Teoretic poti sa filtrezi lista de facturi dupa numele beneficiarului si sa scoti borderoul de facturi pentru acel client.

raduvarlaam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #4 on: October 28, 2017, 09:05:58 PM »
ma refeream daca inregistrez o plata partiala si emit chitanta aferenta facturii nr din data de cu suma ..... in vizualizarea facturilor nu mi apare la achitat suma. daca selectez emite chitanta la factura , apare intreaga suma, nu doar suma partiala achitata.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 967
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #5 on: November 23, 2017, 12:31:20 PM »
Înţeleg... Ca să mearga corect o chestie de genul ăsta va trebui implementata o procedură mai completă de management a plăţilor. Trebuie să mă gândesc.

timxpro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #6 on: December 04, 2017, 10:37:12 AM »
asta caut si eu de o gramada de timp..... ca nu inteleg de ce exista totusi un filtru al facturilor achitate partial daca ele nu se pot achita partial :/

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 967
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #7 on: December 04, 2017, 10:48:49 AM »
Este adevărat că nu se poate emite automat o chitanţă parţială, dar se poate marca manual o factură ca fiind achitată parţial.

timxpro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #8 on: December 04, 2017, 11:04:42 AM »
e super si macar asa, dar cum ?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 967
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #9 on: December 04, 2017, 11:11:49 AM »
Se apasă pe butonul acela cu purceluşul si acolo se poate completa manual suma.

analaura

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #10 on: June 23, 2018, 01:06:08 PM »
Buna ziua,

Butonul cu purcelusul este activ si la versiunea fara licenta?

Multumesc!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 967
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #11 on: June 23, 2018, 01:13:50 PM »
Buna ziua,

Da, este.

analaura

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #12 on: June 23, 2018, 01:25:17 PM »
Eu nu il am  ;D
Si nici pe borderou nu apare coloana achitat...
Folosesc acest soft de vreo 2 luni, azi l-am mutat pe un alt PC si am zarit purcelusul, la repornirea softului a disparut....il vreau inapoi  ;D ;D

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 967
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #13 on: June 23, 2018, 01:50:55 PM »
Cel mai probabil este dezactivată opţiunea de marcare a plăţilor, intraţi in Setări -> Facturare şi activaţi-o.

analaura

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: solduri clienti
« Reply #14 on: June 23, 2018, 01:54:07 PM »
Multumesc!!!

Asta a fost!!!
Acum mi-ati facut munca mai usoara!!!!