Author Topic: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?  (Read 14577 times)

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1047
    • View Profile
Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« on: December 09, 2009, 01:46:58 AM »
1) Se face o copie la shortcut-ul de pe desktop a programului IceFact (cu copy/paste).

2) Se dă click-dreapta la shortcut-ul nou creat, iar la target se mai pune un parametru arbitrar, pentru a deosebi bazele de date, ca în imaginea de mai jos.
« Last Edit: April 21, 2017, 01:42:41 PM by Serghei »

iliesiadrian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #1 on: October 12, 2017, 03:42:58 PM »
Am reusit. Va multumesc inca o data!

Flaviah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #2 on: November 27, 2018, 10:53:28 AM »
Buna Serghei,
Am procedat ca in postul de mai sus insa dupa ce am redenumit target-ul nu am mai putut accesa primul prestator. Nu mi se deschidea programul , doar cel nou creat. Cum pot folosi Icefact pentru 2 prestatori ?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1047
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #3 on: November 27, 2018, 11:05:15 AM »
N-am idee, pune un screenshot.

Flaviah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #4 on: November 27, 2018, 04:03:49 PM »
Am reusit, multumesc. In loc de " firma2" am scris numele firmei mele. Mersi.

Damian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #5 on: January 08, 2019, 05:16:38 PM »
Buna ziua,
De pe Mac este vederea atasata.
Unde schimbam numele?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1047
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #6 on: January 08, 2019, 05:23:03 PM »

vali.r

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #7 on: March 05, 2019, 03:05:07 PM »
Buna ziua.

Daca se folosesc mai multe firme, dupa modelul de mai sus ; cum se pot muta aceste firme pe un alt calculator ?
La folosirea functiei de backup / restore , se pastreza doar firma curenta .

Multumesc .

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1047
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #8 on: March 05, 2019, 03:49:45 PM »
Ce sistem de operare folositi?

vali.r

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #9 on: March 28, 2019, 05:43:40 AM »
Windows 10 , 64b

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1047
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #10 on: March 28, 2019, 08:54:03 AM »
Pe Windows nu ar trebui să aveţi vrea dificultate în ceea ce priveşte backup-ul şi restaurarea fiecărei societăţi în parte.