Author Topic: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?  (Read 13388 times)

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 988
    • View Profile
Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« on: December 09, 2009, 01:46:58 AM »
1) Se face o copie la shortcut-ul de pe desktop a programului IceFact (cu copy/paste).

2) Se dă click-dreapta la shortcut-ul nou creat, iar la target se mai pune un parametru arbitrar, pentru a deosebi bazele de date, ca în imaginea de mai jos.
« Last Edit: April 21, 2017, 01:42:41 PM by Serghei »

iliesiadrian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #1 on: October 12, 2017, 03:42:58 PM »
Am reusit. Va multumesc inca o data!

Flaviah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #2 on: November 27, 2018, 10:53:28 AM »
Buna Serghei,
Am procedat ca in postul de mai sus insa dupa ce am redenumit target-ul nu am mai putut accesa primul prestator. Nu mi se deschidea programul , doar cel nou creat. Cum pot folosi Icefact pentru 2 prestatori ?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 988
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #3 on: November 27, 2018, 11:05:15 AM »
N-am idee, pune un screenshot.

Flaviah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
« Reply #4 on: November 27, 2018, 04:03:49 PM »
Am reusit, multumesc. In loc de " firma2" am scris numele firmei mele. Mersi.