Author Topic: Problema coloana TVA  (Read 9157 times)

fpisoiasu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Problema coloana TVA
« on: November 16, 2009, 11:32:31 AM »
Sal!!!
Dorind sa fac o noua factura, imi apare o eroare:
"Eroare incarcare parametrii facturii" - no such column: cota _tva.
Sper ca nu trebuie reinstalat:(

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #1 on: November 16, 2009, 11:41:34 AM »
Sa inteleg ca folositi icefact 0.9.9.3p, dupa ce ati facut upgrade la 0.9.6?

fpisoiasu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #2 on: November 16, 2009, 11:45:16 AM »
Da:)

fpisoiasu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #3 on: November 16, 2009, 11:50:51 AM »
CRedeti ca e o problema rezolvabila sau trebuie reinstalat programul?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #4 on: November 16, 2009, 12:03:50 PM »
Banuiesc ca a fost saltul de versiune prea mare si a fost o problema la upgrade. Ati putea sa-mi trimiteti backup-ul pe care l-ati facut inainte de upgrade, sa-l analizez? Daca da, trimiteti la adresa office(arond)icesoft(punct)ro (inlocuiti arond cu @ si punct cu .)

fpisoiasu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #5 on: November 16, 2009, 12:09:10 PM »
Din pacate nu am facut nici un backup...
Pur si simplu am facut upgrade direct la versiunea noua. Se poate face un downgrade?

fpisoiasu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #6 on: November 16, 2009, 12:10:16 PM »
Pana cum programul a mers foarte bine, chiar si cu noua versiune instalata

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #7 on: November 16, 2009, 12:13:41 PM »
Dupa cum am zis intr-un din postarile anterioare, downgrade-ul nu este posibil. Faceti acum un backup si trimiteti-mi-l sa vad ce nu e in regula cu el.

fpisoiasu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #8 on: November 16, 2009, 03:21:16 PM »
V-am trimis mail

marinescu_al

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #9 on: July 19, 2010, 03:37:43 PM »
buna ziua !
am si eu o problema cu o factura facuta la inceputul lunii avand tva-ul vechi de 19% . cum pot face ca sa modific factura fara schimband doar tva-ul! va multumesc

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #10 on: July 19, 2010, 03:43:06 PM »
Daca folositi o versiune de IceFact suficient de noua, dati modificare la factura respectiva si modificati cota TVA la fiecare produs din factura.

marinescu_al

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #11 on: July 19, 2010, 04:11:01 PM »
asta am incercat sa fac dar nu imi recunoaste cota de 24% ci doar 9 respectiv 19%.
va multumesc

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #12 on: July 20, 2010, 12:37:38 AM »
Ati modificat cota de TVA in Optiuni -> Factura?

marinescu_al

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #13 on: July 21, 2010, 09:44:54 AM »
da ma modificat si acolo!! :( oricum de cate ori fac cate o factura ma anunta ca cota tva inexistent dar totusi o ia pe cea de 24!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #14 on: July 21, 2010, 11:05:28 AM »
Cand mai zice "cota inexistenta in lista" mai selectati o data cota TVA de 19%, iar valoarea TVA va fi recalcultata.