Author Topic: Problema coloana TVA  (Read 9841 times)

marinescu_al

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #15 on: July 21, 2010, 11:17:50 AM »
nu merge!! pot sa va trimit backup!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 981
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #16 on: July 21, 2010, 11:21:48 AM »
Sigur, puteti sa trimiteti backup.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 981
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #17 on: July 21, 2010, 12:12:33 PM »
De fapt aveti dreptate, cota TVA a unei facturi deja emise nu mai poate fi modificata. Aceasta limitare este intentionata, pt a evita modificarile accidentale. Ca rezolvare rapida va sugerez sa stergeti facturile emise cu cota tva eronata si sa le recreati.
« Last Edit: July 21, 2010, 12:18:17 PM by same »

LIVIRYS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #18 on: February 07, 2013, 11:10:32 AM »
Buna ziua. Am downloadat softul astazi am configurat cam tot ce am stiut (destul de intuitiv)dar acum vreau sa adaug (sa-mi apara pe factura) si coloana de TVA 24% dar nu reusesc...Ce trebuie sa fac?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 981
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #19 on: February 07, 2013, 11:19:58 AM »
Coloana TVA 24% apare doar daca introduceti pe aceeasi factura produse cu cota tva diferita. Altfel, TVA-ul apare doar in stanga sus.

LIVIRYS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Problema coloana TVA
« Reply #20 on: February 07, 2013, 11:48:15 AM »
OK.Va multumesc pentru raspuns.Il voi testa in continuare pentru 10-15 zile