Author Topic: MFINANTE  (Read 82 times)

LiantCo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
MFINANTE
« on: February 25, 2020, 02:38:02 PM »
Buna ziua,

Avem o problema cu programul de facturare.Cam de vreo luna nu mai merge functia de autocompletare a datelor de facturare dupa RO.
Da eroare la mfinante.
Se ruleaa ultima versiune, adica 1.1.119.1.

Pana acum vreo luna a mers, dupa care brusc a inceput sa dea eroare.

Licenta e inca valabila.

Multumesc

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1180
    • View Profile
Re: MFINANTE
« Reply #1 on: February 25, 2020, 02:40:09 PM »
Buna ziua,

Da, sunt la curent cu problema, iar au schimbat ceva cei de la Ministerul Finantelor si deocamndata nu mi-am dat seama ce anume, e in curs de investigare.

LiantCo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: MFINANTE
« Reply #2 on: February 25, 2020, 02:52:01 PM »
Ok, multumesc.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1180
    • View Profile
Re: MFINANTE
« Reply #3 on: February 25, 2020, 02:52:07 PM »
Mulţumesc pentru screenshoot. Toată lumea îmi spunea că nu mergea, dar nimeni nu s-a obosit să pună o captură de ecran. Imediat ce am văzut eroarea am înţeles care este problema şi două minute mai târziu am şi rezovat-o. În cursul zilei de astăzi o să public noua versiune de program.
« Last Edit: February 25, 2020, 03:07:03 PM by Serghei »

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1180
    • View Profile
Re: MFINANTE
« Reply #4 on: February 26, 2020, 02:27:12 AM »
În versiunea 1.1.191.2 problema a fost rezolvată.

LiantCo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: MFINANTE
« Reply #5 on: March 03, 2020, 10:16:04 AM »
Multumesc

Mulţumesc pentru screenshoot. Toată lumea îmi spunea că nu mergea, dar nimeni nu s-a obosit să pună o captură de ecran. Imediat ce am văzut eroarea am înţeles care este problema şi două minute mai târziu am şi rezovat-o. În cursul zilei de astăzi o să public noua versiune de program.

Cu placere.Scuze de raspunsul intarziat, am fost foarte ocupat si am uitat complet de "problema" asta.

Am instalat acuma noua versiune si totul merge cum trebuie. Multumesc
« Last Edit: March 03, 2020, 10:18:14 AM by LiantCo »