Author Topic: Problema emitere facturi  (Read 317 times)

ytepety

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Problema emitere facturi
« on: May 18, 2017, 12:46:53 PM »
Buna ziua!

Astazi am incercat sa facturez si in momentul cand se deschide factura cu chitanta aferenta in ADOBE READER apar doar datele de identificare ale societatii noastre si chitanta completa .Am reinstalat programul , am actulizat baza de date si apare aceaiasi problema.
Pana azi programul  a functionat fara probleme . Sistemul de operare este WIN 10 .

Multumesc!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #1 on: May 18, 2017, 01:11:44 PM »
Buna ziua,

Cel mai probabil este problema descrisa aici: http://forum.icesoft.ro/index.php?topic=421.msg1696

ytepety

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #2 on: May 18, 2017, 01:22:02 PM »
Buna ziua!

Am incercat si nu functioneaza ce mi-ati propus . Am clonat factura aceluiasi client caruia i-am emis factura anul trecut.

ytepety

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #3 on: May 18, 2017, 01:31:59 PM »
Buna ziua!

Am incercat si nu functioneaza ce mi-ati propus . Am clonat factura aceluiasi client caruia i-am emis factura anul trecut.

S-a rezolvat !
Multumesc!

atrix

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #4 on: July 17, 2017, 10:29:35 AM »
buna ziua,
am o problema cu un numar de factura. el nu exista in lista de facturi emise, insa cand vreau sa fac o factura cu acest numar imi spune ca deja exista acel numar. am cautat peste tot, in facturi anulate absolut peste tot si nu am gasit acel numar de factura.
cum procedez?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #5 on: July 17, 2017, 10:53:43 AM »
Ati debifat filtrul de dată?