Author Topic: Problema emitere facturi  (Read 1025 times)

ytepety

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Problema emitere facturi
« on: May 18, 2017, 12:46:53 PM »
Buna ziua!

Astazi am incercat sa facturez si in momentul cand se deschide factura cu chitanta aferenta in ADOBE READER apar doar datele de identificare ale societatii noastre si chitanta completa .Am reinstalat programul , am actulizat baza de date si apare aceaiasi problema.
Pana azi programul  a functionat fara probleme . Sistemul de operare este WIN 10 .

Multumesc!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #1 on: May 18, 2017, 01:11:44 PM »
Buna ziua,

Cel mai probabil este problema descrisa aici: http://forum.icesoft.ro/index.php?topic=421.msg1696

ytepety

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #2 on: May 18, 2017, 01:22:02 PM »
Buna ziua!

Am incercat si nu functioneaza ce mi-ati propus . Am clonat factura aceluiasi client caruia i-am emis factura anul trecut.

ytepety

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #3 on: May 18, 2017, 01:31:59 PM »
Buna ziua!

Am incercat si nu functioneaza ce mi-ati propus . Am clonat factura aceluiasi client caruia i-am emis factura anul trecut.

S-a rezolvat !
Multumesc!

atrix

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #4 on: July 17, 2017, 10:29:35 AM »
buna ziua,
am o problema cu un numar de factura. el nu exista in lista de facturi emise, insa cand vreau sa fac o factura cu acest numar imi spune ca deja exista acel numar. am cautat peste tot, in facturi anulate absolut peste tot si nu am gasit acel numar de factura.
cum procedez?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #5 on: July 17, 2017, 10:53:43 AM »
Ati debifat filtrul de dată?

Nico

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #6 on: January 22, 2018, 10:07:39 PM »
Buna seara,
Cand bifez factura proforma noua imi apare eroare : EROARE CONFIGURARE "deja exista o factura proforma cu serai PP  si numarul 118. Doriti sa configurati acum?" . Am folosit programul foarte usor pana acum...
Cum sa rezolv acasta problama/ Va rog, ajutati-ma!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #7 on: January 22, 2018, 10:10:29 PM »
Daca ati pornit noul an cu numarul facturii de la 1, probabil se suprapune cu facturile de anul trecut. Programul nu permite sa existe doua facturi cu aceeasi serie si acelasi numar.

Puneti alta serie si se va rezolva.

Nico

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #8 on: January 22, 2018, 10:13:31 PM »
 Nu... am continuat... am deja facturi emise...
 Insa nu imi mai da voie sa creez factura noua...
 Imi trebuie acum sa emit niste facturi
  Multumesc!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #9 on: January 22, 2018, 10:17:36 PM »
In acest caz, verificati de ce aveti deja factura 118. Ati anulat vreo factura si ati dat contorul inapoi?

Nico

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #10 on: January 22, 2018, 10:19:41 PM »
Nu... nici asta...
« Last Edit: January 22, 2018, 10:46:14 PM by Serghei »

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #11 on: January 22, 2018, 10:22:33 PM »
Debifati filtrele "de la" si  "pana la". Daca nu e nici acolo, verificati la "facturi anulate".

Nico

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #12 on: January 22, 2018, 10:31:18 PM »
Multumesc1 Sunteti minunat1 Am gasit-o la test in 2017... cand am invatat sa folosesc programul...
Ce fac acum? Cum trec la 119?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #13 on: January 22, 2018, 10:33:05 PM »
Pai stergeti factura de test si gata (atentie, stergeti, nu anulati, sunt butoane diferite).

Nico

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Problema emitere facturi
« Reply #14 on: January 22, 2018, 10:41:58 PM »
Multumesc! Multumesc! Multumesc!
Va contactez si pentru licenta zilele astea...
Seara frumoasa! Sunteti minunat!!!