Author Topic: IceFact Server  (Read 385 times)

Oana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
IceFact Server
« on: April 19, 2017, 01:51:36 PM »
Salut,
Am instalat IceFact Server 0.9.2 pe un calculator si Versiune: 1.1.115 (30-03-2017) pe un alt calculator, in ideea de a lucra in retea. Am modificat campul Target, dar nu s-a realizat conectarea cu serverul.
Mentionez ca pe calculatorul unde a fost instalat server-ul a existat o versiune anterioara a IceFact (s-a facut back-up la baza de date, anterior instalarii IceFact Server).
Cum putem realiza conexiunea intre calculatoare?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 853
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #1 on: April 19, 2017, 01:55:05 PM »
Ce eroare va dă?

Oana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #2 on: April 19, 2017, 01:58:07 PM »
Nu da nici o eroare. Ci pur si simplu ma pune sa urmez pasi pentru configurare initiala (configurare prestator).

Oana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #3 on: April 19, 2017, 02:00:30 PM »
Atasez 2 poze

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 853
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #4 on: April 19, 2017, 02:07:50 PM »
E bine. Asta insemna ca nu ati copiat baza de date in server. Faceti un backup la baza de date veche, o redenumiti in stm.db si o copiati in locatia pe care ati ales-o pentru baza de date atunci cand ati instalat IceFact Server.

Oana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #5 on: April 19, 2017, 02:14:59 PM »
Asa am facut, conexiunea tot nu s-a realizat.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 853
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #6 on: April 19, 2017, 02:18:59 PM »
Daca nu s-a realizat conexiunea, ar trebui sa va dea eroare. Dar dvs. spuneti ca nu primiti nicio eroare. Cum ati procedat exact?

Oana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #7 on: April 19, 2017, 02:23:43 PM »
Initial instalat versiune IceFact simpla (nu server), emis facturi...
Ulterior (pe acelasi PC) facut back-up la baza de date, instalat IceFact Server, mutat baza de date.
Pe PC 2 instalat IceFact Versiune: 1.1.115 (30-03-2017), modificat Target (vezi poze de mai sus).
Deschis IceFact, constatat ca nu exista conexiune.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 853
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #8 on: April 19, 2017, 02:25:10 PM »
Conexiune exista, altfel ati fi primit eroare. Unde anume ati mutat baza de date?

Oana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #9 on: April 19, 2017, 02:27:12 PM »
In folderul unde s-a instalat IceFact Server.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 853
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #10 on: April 19, 2017, 02:29:08 PM »
Pai nu acolo se pune baza de date. Cand ati instalat IceFact Server, installer-ul va intreaba unde doriti sa fie baza de date. Nu ati retinut ce ati completat acolo?

Oana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #11 on: April 19, 2017, 02:30:59 PM »
Nu m-a intrebat absolut nimic....

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 853
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #12 on: April 19, 2017, 02:34:45 PM »
Ba da, v-a intrebat, ceva in genul imaginii atasate mai jos. Daca ati trecut peste, probabil locatia aleasa pentru baza de date a ramas "C:\ProgramData\IceFact Server Data" (cel putin asa este pe Windows 7, pe alte sisteme de operare ar putea fi alta locatie).

Oana

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: IceFact Server
« Reply #13 on: April 19, 2017, 02:43:54 PM »
Verific si revin cu un raspuns. Multumesc pentru promtitudine si ajutor!