Author Topic: Eroare SQL când vreau să adaug discount  (Read 440 times)

Catalin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Eroare SQL când vreau să adaug discount
« on: March 01, 2017, 05:56:06 PM »
Așa cum am scris și în titlul acestui topic, există o problemă când încerc să adaug Discount procentual.. Am adăugat printscreen mai jos.



Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 895
    • View Profile
Re: Eroare SQL când vreau să adaug discount
« Reply #1 on: March 01, 2017, 10:30:37 PM »
Nu-mi dau seama din imaginea dvs ce versiune de program folositi.

mihaim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Eroare SQL când vreau să adaug discount
« Reply #2 on: March 30, 2017, 08:17:04 PM »
Buna seara,
Si eu am fix aceeasi eroare.
Ultima versiune.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 895
    • View Profile
Re: Eroare SQL când vreau să adaug discount
« Reply #3 on: March 30, 2017, 08:52:07 PM »
Problema a fost corectata in versiune 1.1.115. Multumesc pentru raportare.

mihaim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Eroare SQL când vreau să adaug discount
« Reply #4 on: March 30, 2017, 09:06:07 PM »
Va multumesc pentru promptitudine. Chiar nu ma asteptam sa fiti asa reactiv.

Confirm ca functioneaza daca se lucreaza cu baza pe local.
Problema persista daca se lucreaza cu server/client.

Mersi,
Mihai.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 895
    • View Profile
Re: Eroare SQL când vreau să adaug discount
« Reply #5 on: March 30, 2017, 09:09:54 PM »
Pe versiunea client/server ar trebui sa stergeti baza de date veche pentru a fi recreata, presupun ca nu aveti inca date pe ea.

mihaim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Eroare SQL când vreau să adaug discount
« Reply #6 on: March 30, 2017, 09:10:46 PM »
O sa incerc. Inca ma joc cu softul, nu sunt date valide inca.
Revin cu rezultatul :). Mersi.

mihaim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Eroare SQL când vreau să adaug discount
« Reply #7 on: March 30, 2017, 09:14:48 PM »
Da, este ok dupa recrearea bazei de date.

Se putea corecta baza deja existenta? In caz ca erau deja date valite acolo cum se proceda?

Mersi,
Mihai.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 895
    • View Profile
Re: Eroare SQL când vreau să adaug discount
« Reply #8 on: March 30, 2017, 09:18:23 PM »
Teoretic da, se putea crea manual tabela. Operatiune relativ complicata, dar realizabila.