Author Topic: facturi in euro  (Read 8097 times)

bia_construct

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
facturi in euro
« on: March 02, 2009, 09:29:01 AM »
cum pot schimba moneda din lei in euro?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 899
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #1 on: March 02, 2009, 12:22:22 PM »
Momentan nu exista aceasta posibilitate.

petru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #2 on: April 28, 2010, 12:07:19 PM »
Salut
Vreau sa actualizez cerinta: factura in euro.
Si inca: factura in alta limba (engleza).

In rest, foarte multumit de aplicatie. E tot ce-mi trebe.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 899
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #3 on: April 28, 2010, 12:09:11 PM »
Este in plan.

Relaxion

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #4 on: September 23, 2010, 11:12:41 AM »
Mai intai va multumesc pentru un software extraordinar. Imi place mult de tot

Vroiam doar sa intreb daca mai este in plan suportul pentru EUR/USD si posibilitateaeliberarii facturii in alta limba (engleza).

Multumesc!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 899
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #5 on: September 23, 2010, 03:28:33 PM »
Este in plan, dar pe termen ceva mai lung, nu pot sa precizez o data.

petru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #6 on: December 04, 2010, 04:38:55 PM »
Ca sugestie:  pune doar un camp text unde sa se completeze moneda, intr-o prima faza.
Daca ai in vedere preluarea automata a cursului, poti lasa asta pe versiunile mai indepartate.
Chestia cu moneda ar fi folositoare multor persoane, chiar curand.
Multumesc.

Altfel, multumesc pentru aplicatie. O folosesc exclusiv.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 899
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #7 on: December 05, 2010, 01:03:50 PM »
Nu este chiar atat de simplu. Conform legislatiei, totalul si valoarea TVA trebuie sa apara si in LEI, ceea ce complica considerabil implementarea.

petru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #8 on: April 20, 2012, 10:18:46 AM »
Intre timp s-o mai schimbat legislatia.
Ne apropiem de aderarea la EURO.
Mai facem facturi in Euro?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 899
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #9 on: April 20, 2012, 11:16:12 AM »
Deocamdata nu am avansat pe partea asta. Nici nu sunt convins ca ar trebui ca facturile in monede diferite sa fie puse la gramada. Mai trebuie studiat.

petru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #10 on: April 20, 2012, 12:09:06 PM »
Foarte bine: din partea mea sa nu stea la gramada.
Pot fi gestionate pe alta entitate. Daca tot ai alt CUI pentru facturi intracomunitare, poti avea o alta lista de facturi in EURO, diferita de cea in lei.
Se poate face?
Contra cost? (timp si pret)

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 899
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #11 on: April 20, 2012, 01:07:09 PM »
Se va implementa la un moment dat, nu pot sa precizez un termen.

petru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #12 on: April 20, 2012, 02:06:41 PM »
Si pana atunci, ar fi asa de greu sa apara acolo un mic combo box in care sa imi aleg moneda?
Factura e pe riscul meu, nu a autorului aplicatiei.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 899
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #13 on: April 20, 2012, 02:12:06 PM »
Hehe, nu pot sa fac astfel de improvizatii in IceFact... Mai aveti un pic de rabdare, in curand o sa finalizez urmarirea facturilor restante, dupa care o sa ma concentrez pe facturile in valuta.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 899
    • View Profile
Re: facturi in euro
« Reply #14 on: May 10, 2013, 06:21:13 PM »
Facturarea in valuta este disponibila incepand cu versiunea 1.1.91