Author Topic: Schimbare baza de date  (Read 714 times)

Economist

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Schimbare baza de date
« on: November 10, 2016, 10:07:57 AM »
Am instalat Icefact(cu licenta) pe 2 pc pentru a-l testa provizoriu, practic pentru a invata angajatii mei sa lucreze cu el.
Facturile create pana acum sunt fictive si as dori sa sterg baza de date doar cu facturile create pana acum.
vreau sa pornesc de la inceput.
Cum e posibil sa sterg doar facturile create si sa-mi ramane setarile facute.. adica produse, TVA, conturi banci etc.??

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: Schimbare baza de date
« Reply #1 on: November 10, 2016, 10:10:07 AM »
Daca doriti sa stergeti doar facturile, trebuie sa le stergeti din program una cate una, dupa care intrati in Optiuni -> Facturare si setati contorul de numere sa inceapa de la 1.

Economist

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Schimbare baza de date
« Reply #2 on: December 08, 2016, 01:46:10 PM »
Am sters facturile din program pe rand....
Acum cand incerc sa creez o factura noua imi da mesajul cu "Deja exista o factura cu seria si nr respectiv"....

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: Schimbare baza de date
« Reply #3 on: December 08, 2016, 01:53:16 PM »
Inseamna ca in loc sa stergeti facturile, le-ati anulat. Bifati "facturi anulate" si stergeti-le complet de acolo.