Author Topic: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita  (Read 1235 times)

mosenache

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Am contectat la server un calculator nou dar din momentul respectiv par sa fi pornit pe baze de date diferite. Nu imi mai apar facturile de la unul la celalalt.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 952
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #1 on: November 07, 2016, 11:02:57 AM »
Fara mai multe detalii nu am cum sa va ajut.

mosenache

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #2 on: November 07, 2016, 11:10:24 AM »
Am instalat serverul pe un calculator pe care foloseam deja ICEFACT. Am salvat baza de date in C:\ProgramData\IceFact Server Data si i-am dat numele "empressa". Am instalat ICEFACT pe alt laptop, am trecut la target ce trebuia si lucrurile pareau sa fie in regula. Vedeam facturile si pe un laptop si pe celalalt, numai ca sambata am facut o factura pe al doilea laptop si azi una pe primul si au acelasi numar si nu imi apar de pe un laptop pe celalalt.
Am trecut inclusiv la server target empressa@ip.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 952
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #3 on: November 07, 2016, 11:15:34 AM »
Probabil e o greseala pe undeva. Faceti capturi de ecran cu target-ul, de pe ambele calculatoare, sa vedem daca sunt identice.

mosenache

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #4 on: November 07, 2016, 11:23:14 AM »
Asa sunt setate.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 952
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #5 on: November 07, 2016, 11:29:14 AM »
Nu ati setat ip-ul in prima imagine, din acest motiv folositi baza de date locala, in loc de cea oferita de IceFact Server.

mosenache

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #6 on: November 07, 2016, 11:33:24 AM »
E setat doar ca nu aparea pe print screen

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 952
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #7 on: November 07, 2016, 11:37:55 AM »
Ce versiune este IceFact-ul?

mosenache

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #8 on: November 07, 2016, 11:39:05 AM »
v1.1.109 pe ambele calculatoare

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 952
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #9 on: November 07, 2016, 11:42:16 AM »
In acest caz trebuie sa functioneze. Verificati daca in 'C:\ProgramData\IceFact Server Data" aveti o singura baza de date.

mosenache

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #10 on: November 07, 2016, 11:47:15 AM »
Am verificat si am mai salvat inca o data baza de date. Calculatorul 2 care e client ia baza de date de pe server dar cred ca cel care e server nu lucreaza tot pe acea baza de date. Cum verific pe ce baza de date lucreaza programul de pe server?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 952
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #11 on: November 07, 2016, 11:57:17 AM »
Daca setarile sunt cele pe care mi le-ati aratat, iar versiunea e sigur 100% 1.1.109 trebuie sa functioneze. Daca nu functioneaza, ceva nu corespunde. Asigurati-va ca aveti 1.1.109 pe ambele calculatoare. Si asigurati-va ca pormiti programul dand click pe shortcut-ul modificat, de pe desktop, nu din alta parte.

mosenache

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Dupa conectare ambele calculatoare continua pe o baza de date diferita
« Reply #12 on: November 07, 2016, 12:26:34 PM »
Incerdibil. Aveam in taskbar un shortcut dinainte de a face modificarile si din cauza asta cand deschideam programul din taskbar ramanea cu vechea baza de date.
Scuze si multumesc mult pentru ajutor.