IceFact - soft gratuit de facturi şi chitanţe > Idei

Emitere automata facturi

(1/2) > >>

extradragon:
Posibilitatea de a emite facturi automat la o data prestabilita pentru un client prestabilit la o valoare prestabilita eventual si cu posibilitatea de a face conversie automat la cursul zilei.
Caz concret in cazul in care exista un contract de inchiriere, contract de vanzare in rate etc.

Serghei:
Emiterea automata a facturilor nu prea se poate face la o aplicatie desktop, care ar putea sa nu fie pornita in ziua respectiva, sau utilizatorul ar putea-o opri in timp ce genereaza facturile. Probabil o sa creez o aplicatie dedicata pentru genul acesta de activitate.

extradragon:
Poate genera facturile la prima pormine a softului...
sa presupunem ca factura ar trebui generata pe data de 20, eu ca un "bun" utilizator imi aduc aminte pe data de 23 ca trebuia sa fac facturile, pornesc softul, el face o verificare (pe care oricum poate sa o execute de fiecare data la pornire si poate sa-mi afisezi in cazul in care l-am pornit pe 18 ca pe 20 trebuie sa emit facturi) sa vada daca trebuiau emise facturi si imi da peste ochi cu un mesaj ca trebuiau emise facturi in data de 20, vreau sa l-e emita acum cu data de 20 sau cu data de 23 sau sa-mi aduca aminte mai tarziu si totodata poata sa faca distinctia daca data de 20 a picat intr-o zi nelucratoare sa ma anunte...

Serghei:
O sa ma gandesc la o solutie, dupa ce va fi implementat un nomeclator de clienti mai complet.

velicuicristian@gmail.com:
Si mie mi se pare super utila aceasta optiune eventual implementata doar pentru versiune server ! :-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version