Author Topic: eroare factura  (Read 2226 times)

Ldekor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
eroare factura
« on: October 20, 2014, 09:18:38 AM »
Buna ziua. Am si eu o problema, am facut o factura si cand dau print, pe factura apar numai datele firmelor, corpul facturii este gol(de la logo in jos, nu apare nimic). Chitanta apare normal. Puteti sa ma ajutati? Multumesc.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 988
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #1 on: October 20, 2014, 09:30:51 AM »
Probabil folositi Windows XP. Acesta are probleme cu diacriticile. Incercati sa descarcati din nou versiunea 1.1.95 si sa o reinstalati.

Ldekor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #2 on: October 20, 2014, 09:33:39 AM »
Da, folosesc XP, insa nu am folosit diacritice. Nici facturile vechi nu mai apar normal. Am incercat si pe Windows 7, dar nici acolo nu merge.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 988
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #3 on: October 20, 2014, 09:41:00 AM »
Chiar daca nu folositi diacritice la produse, factura contine diacritice de exemplu (factură). Incercati sa reinstalati, ca au mai fost rezolvate diverse probleme de printare.

Ldekor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #4 on: October 20, 2014, 10:17:05 AM »
Am reinstalat, dar nu merge nici acum.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 988
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #5 on: October 20, 2014, 10:26:29 AM »
Dar ati descarcat din nou IceFact 1.1.95?

Ldekor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #6 on: October 20, 2014, 10:29:15 AM »
Da, am dat si restart.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 988
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #7 on: October 20, 2014, 10:32:58 AM »
Nu-mi dau seama, va trebuie sa faceti downgrade la versiunea 1.1.94.

Ldekor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #8 on: October 20, 2014, 10:45:24 AM »
Cu versiunea 1.1.94. merge. Multumesc pentru ajutor!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 988
    • View Profile
Re: eroare factura
« Reply #9 on: October 20, 2014, 10:51:06 AM »
Pentru putin.