Author Topic: Nu afiseaza o factura  (Read 4252 times)

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Nu afiseaza o factura
« on: October 02, 2014, 11:56:04 AM »
Buna ziua,

Am o factura pe care nu o afiseaza in borderoul facturilor, nu apare nici daca bifez facturi anulate.

Va rog sa-mi spuneti unde pot sa o vizualizez.

Multumesc frumos !

Cristian

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #1 on: October 02, 2014, 12:01:45 PM »
Poate ati gresit data. debifati "de la" si "pana la".

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #2 on: October 02, 2014, 12:16:45 PM »
Am dat afiseaza anul curent. Mi-a trecut el de la 01/01/2014 pana la 02/10/2014.
La asta va referiti ?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #3 on: October 02, 2014, 12:20:14 PM »
Nu, priviti screenshot atasat.

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #4 on: October 02, 2014, 12:42:53 PM »
Am facut urmatoarea eroare: Am anulat o factura, dupa care am vazut ca o sterge din lista cand am scris urmatoarea factura. Asa ca am refolosit-o pe cea anulata, iar la urmatoarea (pe care deja apucasem sa o completez) am incercat sa sterg datele din ea. N-am reusit sa sterg suma asa ca ma pus o suma mai mica in ideea ca la urmatoarea factura cand o completam sa inlocuiesc cu ce aveam nevoie.
Problema este ca mi-a dat un numar nou, iar factura respectiva nu mai apare in lista pe anul curent.

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #5 on: October 02, 2014, 12:44:25 PM »
Eu am versiunea 1.0.2.1., nu am cele 2 bife care apar la versiunea dvs.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #6 on: October 02, 2014, 12:47:06 PM »
Am facut urmatoarea eroare: Am anulat o factura, dupa care am vazut ca o sterge din lista cand am scris urmatoarea factura. Asa ca am refolosit-o pe cea anulata, iar la urmatoarea (pe care deja apucasem sa o completez) am incercat sa sterg datele din ea. N-am reusit sa sterg suma asa ca ma pus o suma mai mica in ideea ca la urmatoarea factura cand o completam sa inlocuiesc cu ce aveam nevoie.
Problema este ca mi-a dat un numar nou, iar factura respectiva nu mai apare in lista pe anul curent.

Poate ati sters factura complet si din acest motiv nu o mai gasiti?

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #7 on: October 02, 2014, 12:55:02 PM »
Am incercat sa o rescriu si mi-a raspuns ca este existenta si nu o poate rescrie.

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #8 on: October 02, 2014, 12:56:01 PM »
Am incercat la ultima factura sa introduc manula numarul anterior (cel care lipseste din lista).

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #9 on: October 02, 2014, 12:58:16 PM »
Spune ca "deja exista o factura cu numarul si seria respectiva".

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #10 on: October 02, 2014, 01:02:06 PM »
In cazul asta exista si cel mai probabil e gresita data. Dar fara bifele acelea nu prea am cum sa va ajut sa o gasiti. Va trebui sa faceti upgrade la ultima versiune.

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #11 on: October 02, 2014, 01:02:35 PM »
Daca ii dau sa afiseze factura respectiva nu apare nimic ...

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #12 on: October 02, 2014, 01:03:12 PM »
unde gasesc ultima versiune pt upgrade ?

cristian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #13 on: October 02, 2014, 01:18:35 PM »
Am descarcat ultima versiune.
Va rog sa-mi spuneti daca este vreo cerinta la instalare pentru a pastra baza de date din versiunea precedenta.

Va multumesc frumos !

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 862
    • View Profile
Re: Nu afiseaza o factura
« Reply #14 on: October 02, 2014, 01:35:32 PM »
Nu este nicio cerinta.