Author Topic: Facturare in NOK  (Read 2096 times)

felix.manea

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Facturare in NOK
« on: June 26, 2014, 10:02:13 AM »
Buna ziua, as dori si eu sa facturez in NOK si nu am reusit sa selectez alta moneda decat RON si EUR. Este vre-o optiune de unde as putea adauga si NOK? Multumesc anticipat!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: Facturare in NOK
« Reply #1 on: June 26, 2014, 12:32:44 PM »
Da, se poate, dar trebuie modificat in registry. Cand o sa am putin timp liber o sa va explic cum se procedeaza.

felix.manea

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Facturare in NOK
« Reply #2 on: July 15, 2014, 11:20:51 AM »
Imi inchipui ca sunteti destul de ocupat, dar s-a apropiat data facturarii si vroiam sa vad rog daca se poate sa imi ziceti unde exact in registry trebuie modificat. Un screenshot calea in reigstry ar ajuta (sunt poweruser deci nu creed ca o sa am probleme cu modificat registry-ul, am mai facut-o in trecut). Multumesc mult de tot! :-)

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: Facturare in NOK
« Reply #3 on: July 15, 2014, 11:30:05 AM »
Daca stiam ca sunteti power user puneam demult :)

felix.manea

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Facturare in NOK
« Reply #4 on: July 15, 2014, 11:38:32 AM »
Imi cer scuze ca n-am mentionat :-)

A mers, multumesc mult de tot! Sper sa ajute si pe toti cei care folosesc IceFact

Pasii pe care i-am facut:

1. Deschide regedit.exe (tine apasat pe butonul de windows si apasa si tasta R in acelasi timp, apoi tasteaza regedit si apasa butonul OK)
2. Navigheaza pana la HKEY_USERS\S-1-5-21-1817426580-2259590853-3645257838-1001\Software\IceSoft\IceFact\CursValutar (s-ar putea sa difere partea de S-1-5-21... din moment ce cred ca reprezinta user-ul cu care sunt logat in sistemul de operare)
3. In partea dreapta unde se vad valorile istoric_h, istoric_w apasa click dreapta (sa nu fie pe vre-una din valori, sa fie pe spatiul alb), apoi New -> string value -> numele sa fie "monede"
4. Dublu-click pe "monede" iar in campul "Value data" scrie "USD,EUR,NOK" sau oricare ar fi monedele care te intereseaza

Toate bune :-)