Author Topic: eroare de configurare  (Read 1927 times)

home

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
eroare de configurare
« on: May 27, 2014, 02:33:11 PM »
salutare!

apare o eroare de configurare asa cum arata in print screenul atasat. as vrea sa emit factura cu numarul 303, dar ma impiedica aceasta eroare.

multumesc anticipat ptr ajutor! :)

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: eroare de configurare
« Reply #1 on: May 27, 2014, 02:40:12 PM »
Pai scrie clar in mesajul de eroare, numarul 303 este folosit (o fi vreo factura anulata).

home

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare de configurare
« Reply #2 on: May 27, 2014, 02:42:31 PM »
nu e o factura anulata. cum scriam in postul anterior, incercam sa o emit...

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: eroare de configurare
« Reply #3 on: May 27, 2014, 02:46:06 PM »
Da, am inteles. Dar o emiti peste o factura deja existenta.

home

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare de configurare
« Reply #4 on: May 27, 2014, 03:02:35 PM »
in cazul acesta ce ar trebui sa fac?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: eroare de configurare
« Reply #5 on: May 27, 2014, 03:07:11 PM »
Pai nu stiu, ideea e ca nu puteti avea doua facturi cu aceeasi serie si numar. Nu e corect din punct de vedere contabil.