Author Topic: eroare la listare PDF ​† (Read 2699 times)

home

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
eroare la listare PDF ​â€
« on: May 20, 2014, 02:48:44 PM »
buna ziua!

apar aceste semne: ​†la fiecare capat de rand, de la sectiune Prestator. cum pot fi eliminate?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #1 on: May 20, 2014, 02:54:25 PM »
Cumva ati reusit sa gasiti o versiune de IceFact veche si cu probleme :) Instalati versiunea 1.1.94

home

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #2 on: May 20, 2014, 03:01:22 PM »
Am instalat versiunea de care spuneati, dar rezultatul este acelasi...

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #3 on: May 20, 2014, 03:02:48 PM »
Nu se poate. Atasati aici pdf-ul.

home

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #4 on: May 20, 2014, 03:08:20 PM »
Va dati seama ca nu pot sa fac acest lucru... Totusi, pe o factura, sunt niste date confidentiale. Nu pot sa expun niste clienti...

Alta solutie nu exista?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #5 on: May 20, 2014, 03:11:47 PM »
Nu v-am cerut o factura reala. Creati una cu date fictive.

home

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #6 on: May 20, 2014, 03:18:08 PM »
dupa ce downloadati atasamentul, v-as ruga sa stergeti postul. multumesc!
« Last Edit: May 20, 2014, 03:35:24 PM by Serghei »

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #7 on: May 20, 2014, 03:36:45 PM »
Acum am inteles. Din cate imi dau seama ati facut copy/paste denumirea societatii si probabil s-au strecurat niste caractere incorecte acolo. Incercati sa stergeti denumirea si sa o scrieti la mana.

home

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #8 on: May 21, 2014, 09:06:09 AM »
Am reintrodus datele manual. Imi da aceeasi eroare... :(

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #9 on: May 21, 2014, 10:07:48 AM »
Atentie, modificarile la datele societatii vor fi luate in considerare doar la urmatoarele facturi emise, la cele vechi nu se schimba.

nickers

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: eroare la listare PDF ​â€
« Reply #10 on: December 08, 2014, 09:42:47 PM »
intradevar  niste caractere ciudate apar la denumirea cumparatorului. le-am observat si eu.sunt destul de sigur, totusi, ca ele apar numai atunci cand se face coppy/paste dintr-un fisier word, nu si cand sunt tastate direct in program.