Author Topic: Fara TVA la incasare  (Read 2015 times)

johann

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Fara TVA la incasare
« on: May 05, 2014, 12:17:22 PM »
Salut,

Am renuntat la "TVA la incasare" incepand cu luna aprilie 2014, dar am uitat sa fac schimbarea in IceSoft.
Intre timp am generat cateva facturi in aprilie 2014.
De pe aceste facturi trebuie sa scot mentiunea "TVA la incasare".

Ce am facut pana acum:
1. IceFact: Optiuni -> Facturi -> [debifat] "Adauga pe facturi optiunea 'TVA la incasare'"
2. Windows Explorer: Am intrat in directorul in care imi generez facturile PDF si am sters facturile generate anterior pentru aprilie 2014
3. IceFact: Pe una din facturile cu probleme am dat "Print" (iconitza cu imprimanta), sperand ca documentul sa fie regenerat cu noile optiuni
Mentiunea continua sa apara.

Incerc sa evit sa sterg toate facturile si sa le regenerez pentru toata luna aprilie 2014.
Aveti vreun sfat?
Mentionez ca folosesc varianta fara suport.

Multumesc

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 948
    • View Profile
Re: Fara TVA la incasare
« Reply #1 on: May 05, 2014, 12:25:00 PM »
Va trebui sa modificati direct baza de date. Incercati cu acest editor: http://sqlitebrowser.sourceforge.net/

johann

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Fara TVA la incasare
« Reply #2 on: May 05, 2014, 06:51:08 PM »
A functionat. Multumesc.

johann

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Fara TVA la incasare
« Reply #3 on: April 15, 2016, 12:27:55 PM »
Buna,
Revin la acest subiect. Am functionat initial cu TVA la incasare, apoi fara TVA la incasare pana in martie si am revenit din nou la TVA la incasare.
Problema este ca nu pot genera facturi cu TVA la incasare, desi pare ca am toate setarile active.

Folosesc IceFact v1.1.98 pe Windows 7

Ce am facut pana acum:
1. Am bifat la Optiuni=>Facturare=>Adauga pe facturi mentiunea "TVA la incasare"
2. Am clonat o factura, TVA la incasare nu apare. Am crezut ca nu apare din cauza ca factura era clonata, deci am trecut la #3
3. Am incercat sa creez o factura noua (m-am asigurat ca are produs, am vazut undeva pe forum ca trebuie sa aibe produs). Tot nu apare "TVA la incasare"
4. Am verificat si in .db in param_facturi intr-adevar "TVA_la_incasare" e 1, dar toate facturile noi generate au tva_la_incasare 0

Mentiuni:
1. Folosesc doua serii de facturi: I si F. Fenomenul apare indiferent ce serie de factura folosesc pentru a genera o facura
2. Am inchis si am redeschis aplicatia dupa ce am modificat BD
3. Am folosit TVA la incasare in trecut, timp de 1-2 ani nu am mai folosit, acum am revenit

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 948
    • View Profile
Re: Fara TVA la incasare
« Reply #4 on: April 15, 2016, 12:30:49 PM »
Buna ziua,

Problema a fost rezolvata in versiunea 1.1.100