Author Topic: intrebare  (Read 2624 times)

gramaleonard

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
intrebare
« on: December 17, 2013, 01:40:43 PM »
vreau sa am programul pe 3 calc.
daca serverul unde "leg" cele 2 pc-uri sa spunem ca il opresc,celelate 2 pc-uri vor fi capabile de emitere facturi,chitante si alte operatii?(emitere facturi ma intereseaza pe mn in special).
-sper ca nu exista nici o problema daca acestea sunt conectate prin wi-fi.

offtopic:pentru ca sunt nou ( prefer sa nu caut :))icefact tine minte ultimul pret al produsulu vandut catre acelasi client?

multumesc anticipat!
« Last Edit: December 17, 2013, 01:42:30 PM by gramaleonard »

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #1 on: December 18, 2013, 01:08:59 PM »
vreau sa am programul pe 3 calc.
daca serverul unde "leg" cele 2 pc-uri sa spunem ca il opresc,celelate 2 pc-uri vor fi capabile de emitere facturi,chitante si alte operatii?(emitere facturi ma intereseaza pe mn in special).
-sper ca nu exista nici o problema daca acestea sunt conectate prin wi-fi.

Din moment ce ai oprit serverul unde e baza de date, logic ca nu o sa functioneze.

offtopic:pentru ca sunt nou ( prefer sa nu caut :))icefact tine minte ultimul pret al produsulu vandut catre acelasi client?

Nu poate sa retina pretul pt ultimul client, dar poti sa clonezi factura emisa catre acel client.

holyd123

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
intrebare
« Reply #2 on: August 14, 2014, 11:41:52 PM »
buna
se poate face ceva ca si in varianta sever sa apara butoanele:unelte -> Backup si restore ?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #3 on: August 16, 2014, 12:19:48 PM »
Da, o sa fie prevazuta si aceasta optiune.