Author Topic: Coloana TVA  (Read 2682 times)

hdce

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Coloana TVA
« on: December 17, 2013, 01:07:07 PM »
Buna ziua

Folosesc programul ICEFACT de aproximativ un an si pana acum nu am nimic de reprosat. Ba chiar l-am recomandat si la 2 parteneri de-ai mei.
Totusi am o neclaritate. Eu am obiecte de activitate si cu TVA si fara TVA (scutite de TVA fara drept de deducere). Cum fac ca la facturile pentru care am numai produse scutite de TVA sa nu apara coloana TVA?

Va multumesc

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 929
    • View Profile
Re: Coloana TVA
« Reply #1 on: December 17, 2013, 01:11:43 PM »
In acest moment nu exista aceasta posibilitate. Dar de ce va deranjeaza acea coloana?

hdce

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Coloana TVA
« Reply #2 on: December 17, 2013, 01:55:56 PM »
Multumesc pentru raspunsul prompt. Am inteles (eu nefiind contabil) ca daca factura este scutita de TVA nu ar trebui sa apara coloana cu TVA pe factura.

Va multumesc

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 929
    • View Profile
Re: Coloana TVA
« Reply #3 on: December 17, 2013, 02:16:07 PM »
Nu sunt foarte sigur, ar trebui sa ne raspunda un contabil in aceasta privinta.

hdce

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Coloana TVA
« Reply #4 on: December 17, 2013, 05:13:07 PM »
Am rezolvat. Am mai facut o copie a programului (ca si cand ar fi o alta firma) si acolo am introdus aceeasi firma doar ca fara RO in fata la cod fiscal si acum merge.

O seara buna va doresc

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 929
    • View Profile
Re: Coloana TVA
« Reply #5 on: December 17, 2013, 05:20:21 PM »
Nu e o solutie foarte eleganta, dar cred ca merge si asa :)

hdce

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Coloana TVA
« Reply #6 on: December 17, 2013, 05:21:55 PM »
Nevoia te invata.  :)

coada_bogdan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Coloana TVA
« Reply #7 on: February 08, 2014, 04:04:59 PM »
buna ziua,
e prima data cand folosesc acest program si nu inteleg un lucru... eu sunt un srl neplatitor de tva, dar din cate stiu eu cand emit o factura tr sa apara si tva-ul dar vad ca lipseste cum pot sa fac sa imi apara acolo in rublica

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 929
    • View Profile
Re: Coloana TVA
« Reply #8 on: February 08, 2014, 04:07:17 PM »
Daca nu sunteti platitor de TVA, rubrica de TVA nu trebuie sa apara.