Author Topic: Eroare la introducerea pretului  (Read 1953 times)

Dorin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Eroare la introducerea pretului
« on: June 24, 2013, 08:02:49 PM »
Buna ziua, am facut update la ultima versiune si cand creez o factura noua, la adaugarea produselor din baza de date imi da eroare.
Eroarea: Eroare cash:  no such column: um
Multumesc de ajutor.

Dorin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Eroare la introducerea pretului
« Reply #1 on: June 24, 2013, 08:53:42 PM »
Revin cu un update: dupa ce scriu din nou pretul produsului cand il aduaga si apoi se inchide fereastra cu produsul imi da eroarea: Nu sa putut salva articolul in cache: no such column: um

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 929
    • View Profile
Re: Eroare la introducerea pretului
« Reply #2 on: June 24, 2013, 09:41:30 PM »
Nu pot sa reproduc eroarea. De la ce versiune ati facut update? Un screenshot cu eroarea ar fi de ajutor.

Dorin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Eroare la introducerea pretului
« Reply #3 on: June 24, 2013, 09:54:45 PM »
Nu stiu ce versiune. Probabil o versiune mai veche decat cea de acum.
V-am trimis erorile pe adresa de email.
Multumesc.

Admin edit: stearsa adresa de email.
« Last Edit: June 27, 2013, 12:30:20 AM by Serghei »

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 929
    • View Profile
Re: Eroare la introducerea pretului
« Reply #4 on: June 24, 2013, 10:59:17 PM »
Greu de zis, nu cumva ati avut inainte o versiune de test? Daca da, incercati sa faceti upgrade la versiunea 1.1.94

Dorin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Eroare la introducerea pretului
« Reply #5 on: June 24, 2013, 11:19:34 PM »
Cu versiunea spusa de dvs merge perfect.
Multumesc mult pt ajutor.
Noapte buna.