Author Topic: Actualizare pret  (Read 1748 times)

Lucrian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
    • Nutrienti.Eu - Herbalife
Actualizare pret
« on: June 21, 2013, 06:41:31 PM »
Buna ziua,

Am gasit acest program pentru facturare ai am inceput sa-l testez, iar pe masura ce avansez imi place din ce in ce mai mult.
Am o intrebare legata de preturi. La inceput am vazut ca pot adauga produse in nomenclator fara niciun fel de detaliu. Cand creez o factura, pun si pretul la produs si toate detaliile sunt memorate. Pana aici este bine.

Atunci cand creez o noua factura si modific pretul produsului (sau oricare alt detaliu), il pune bine pt. factura respectiva, insa atunci cand creez o noua factura, implicit imi arata tot pretul (si datele) initiale.
Se poate face ceva ca de fiecare data cand specific un pret nou pentru un produs, sa fie salvat automat?

Multumesc si o zi buna!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Actualizare pret
« Reply #1 on: June 21, 2013, 06:46:51 PM »
Este un bug, o sa fie corectat la versiunea urmatoare. Multumesc pentru semnalare.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Actualizare pret
« Reply #2 on: June 21, 2013, 07:22:15 PM »
Problema a fost rezolvata in versiunea 1.1.94

Lucrian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
    • Nutrienti.Eu - Herbalife
Re: Actualizare pret
« Reply #3 on: June 21, 2013, 10:23:33 PM »
Multumesc. Functioneaza f. bine acum.
Ar mai fi un bug :)
Atunci cand adaug un produs, pot sa folosesc optiunea de autocomplete, insa daca nu o folosesc si apas pe lupă, aleg produsul si apas Foloseste, imi apare eroarea:

Code: [Select]
no such column: cache_produse
cu titlul "Eroare cache".

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
    • View Profile
Re: Actualizare pret
« Reply #4 on: June 21, 2013, 10:28:07 PM »
Da, s-au strecurat destul de multe buguri cand am introdus suport pentru valuta. Mersi pt raportari.