Author Topic: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE  (Read 2851 times)

valentins

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« on: June 11, 2013, 01:58:08 AM »
Salut.
Incerc sa creez o chitanta si cand ajung la campul unde trebuie sa introduc valoarea orice cifra introduc programul se blocheaza si se inchide.
Cum pot rezolva problema asta?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 968
    • View Profile
Re: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« Reply #1 on: June 11, 2013, 02:05:01 AM »
Ce versiune de IceFact utilizati?

valentins

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« Reply #2 on: June 11, 2013, 08:24:22 PM »
IceFact 1.1.93 (client) pt windows.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 968
    • View Profile
Re: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« Reply #3 on: June 12, 2013, 11:30:09 AM »
Din pacate nu pot sa reproduc problema semnalata de dvs. Ati incercat pe alt computer?

valentins

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« Reply #4 on: June 12, 2013, 06:10:47 PM »
nu.....

Lucrian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
    • Nutrienti.Eu - Herbalife
Re: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« Reply #5 on: June 22, 2013, 12:24:53 AM »
Si la mine crapa. Folosesc ultima versiune pusa chiar acum cateva ore pe site.
Folosesc Windows 8. Pe 2 sisteme l-am testat si pica (inclusiv cu drepturi de administrator).
N-am vrut sa pun imaginea direct pt ca era cat ecranul http://img197.imageshack.us/img197/2482/2nt.png

Cum am facut sa crape: :)
Chitanta noua -> am scris 2 litere dintr-un client existent -> am selectat clientul si s-au completat automat sediu si CNP -> am dat click pe campul Valoare -> cursorul e acolo ok, iar la apasarea primei taste... vezi imaginea :)

Spune-mi ce detalii ai nevoie, poate te ajut sa reproduci bug-ul.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 968
    • View Profile
Re: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« Reply #6 on: June 22, 2013, 12:38:42 AM »
Gata, am reusit sa-l reproduc si eu. Defectul se manifesta doar cand chitantele in valuta sunt dezactivate. Mersi de screenshot, ala mi-a dat hint-ul de care aveam nevoie.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 968
    • View Profile
Re: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« Reply #7 on: June 22, 2013, 12:45:38 AM »
Rezolvat, descarca din instaleaza din nou versiune 1.1.94, ar trebui sa mearga.

Lucrian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
    • Nutrienti.Eu - Herbalife
Re: PROGRAMUL CRAPA LA CHITANTE
« Reply #8 on: June 22, 2013, 12:55:19 AM »
Super! Multumesc!