Author Topic: eroare  (Read 1662 times)

gadry

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
eroare
« on: December 09, 2012, 08:51:58 PM »
In versiunea noua 1.0.92.1 am gasit un bug la introducerea manuala a datei (daca dai TAB sau click pe campul luna). Da o eroare:
"This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information"  - Microsoft visual C++ runtime library.
Mentionez ca folosesc Windows 7 32.

Problema totusi poate fi evitata daca apesi butonul de "completare a datei de azi" si apoi editezi.

Ar fi perfect daca gasiti bug-ul si sa il rezolvati, Tocmai am introdus 70 de produse si am lasat sa pun data la sfarsit si am pierdut tot.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 873
    • View Profile
Re: eroare
« Reply #1 on: December 09, 2012, 09:11:44 PM »
Imi pare rau pentru problemele cauzate. O sa investighez.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 873
    • View Profile
Re: eroare
« Reply #2 on: December 10, 2012, 03:07:23 AM »
Problema a fost rezolvata in versiunea 1.0.92.2