Author Topic: eroare logo  (Read 4455 times)

qhse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
eroare logo
« on: October 28, 2011, 09:22:32 PM »
Buna seara,
Felicitari pentru acest serviciu (asta pt ca am citit intr-un alt post ca dvs. oferiti un serviciu, nu un soft, asa si este de fapt)
L-am instalat de 30 de min, l-am si testat, e o bijuterie si mai e si tare prietenos! Am o singura problema pana acum: incercand sa pun logo-ul firmei, am descoperit ca nu pastreaza culorile originale, mai exact dintr-o culoare maro in original, pe factura tiparita apare in albastru! Nu ca m-ar deranja (eu oricum o tiparesc monocrom), dar poate pe altii!
Totusi, in caz de nevoie, se poate modifica in vreun fel?

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 960
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #1 on: October 28, 2011, 09:27:11 PM »
Buna seara,
Felicitari pentru acest serviciu (asta pt ca am citit intr-un alt post ca dvs. oferiti un serviciu, nu un soft, asa si este de fapt)
L-am instalat de 30 de min, l-am si testat, e o bijuterie si mai e si tare prietenos!

Multumesc pentru aprecieri.

Am o singura problema pana acum: incercand sa pun logo-ul firmei, am descoperit ca nu pastreaza culorile originale, mai exact dintr-o culoare maro in original, pe factura tiparita apare in albastru! Nu ca m-ar deranja (eu oricum o tiparesc monocrom), dar poate pe altii!

Nu este normal sa se intample asa. Puteti sa-mi trimiteti logo-ul, sa vad care este problema?

Totusi, in caz de nevoie, se poate modifica in vreun fel?

La ce gen de modificari va referiti?

qhse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #2 on: October 29, 2011, 07:23:36 PM »
Ma refeream la modificari necesare ca logo-ul sa fie afisat corect, in cazul in care ar fi fost vreo setare ca logo-ul sa fie afisat intr-o anumita culoare "by default".
Mea culpa, dar nu ma prind deloc cum sa trimit logo-ul ??? adica am vazut eu acolo "insert image" dar asta stiu ca presupune ca imaginea sa fie pe vreun site deja, gen imageshack sau altele.

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 960
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #3 on: October 29, 2011, 07:29:01 PM »
Nu exista vreo setare speciala, trebuie sa mearga direct.

Pentru a atasa o poza la forum, apasati "Additional Options...", dupa care apasati butonul din dreapta lui "Attach". Se selecteaza imaginea dorita si se apasa "Post".
« Last Edit: October 29, 2011, 07:44:12 PM by same »

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 960
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #4 on: October 29, 2011, 09:58:44 PM »
Bug-ul a fost rezolvat in versiunea 1.0.2.1

qhse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #5 on: October 30, 2011, 10:04:11 AM »
Multumesc! Spor la treaba cu versiunile urmatoare!

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 960
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #6 on: October 30, 2011, 10:19:04 AM »
Multumesc pentru raportare.

razvan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #7 on: October 08, 2013, 09:20:45 PM »
Buna seara, cred ca este o eruare la partea de utlizare cu un server LINUX si anume, cand incerc sa pun LOGO imi vine un mesaj  "no such table:blobs"

Serghei

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 960
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #8 on: October 08, 2013, 09:27:17 PM »
Probabil ati mutat pe server o versiune de baza de date veche, ar fi necesar sa o rulati prima data local, ca sa fie upgradata.

razvan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: eroare logo
« Reply #9 on: October 08, 2013, 09:34:31 PM »
Buna seara, intradevar asa este, am rulat un backup intai local am rescris baza de date de pe server si acum functioneaza ok cu tot cu LOGO.
Multam,