Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Andreea25

Pages: [1]
1
Noutăţi / Date contact
« on: August 16, 2017, 10:31:02 AM »
Buna ziua,

Am vorbit cu dvs acum cateva saptamani pentru achizitionarea licentei si modificarea programului pt a ni se potrivi in domeniul nostru de activitate. Ne-am hotarat si as dori un nr de telefon pentru a va contacta si stabili pasii care trebuie parcursi. Multumesc! :)

2
Voi discuta mai departe și va voi contacta cât de curând. Mulțumesc!

3
Cat ar dura schimbarea programului? Mulțumesc!

4
Buna ziua,

Am descarcat programul si sunt interesata de achizitionarea acestuia pentru firma. M-am jucat un pic cu el in varianta free insa am o problema. In momentul in care dau export sau print la borderou, acesta se constituie doar din serie aviz, beneficiar, cif, nr. reg. comert si valoare. Tind sa mentionez ca pe mine nu ma intereseaza valoarea produsului, deoarece firma se ocupa cu livrare piatra, iar pana acum , la avizele scrise de mana, noi nu am trecut pretul (lasam rubrica goala)  Intrebarea este: cum pot face sa apara in borderou produsul, cantitatea si numele delegatului/masina? Dorim sa trecem pe avize electronice insa ideea este ca la sfarsitul zilei trebuie sa dau acest borderou mai departe, iar persoana respectiva are nevoie de nume produs, cantitate si nume si nr.  masina sofer.

Astept raspuns!
Multumesc

Pages: [1]