Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Lucian71

Pages: [1]
1
Idei / Re: Date societate mama si sucursale
« on: August 09, 2016, 12:50:46 PM »
Sunt contracte care se incheie in numele mamei de catre sucursala. cand facturezi trebuie sa inscrii toate datele din contract ca sa nu cazi la controlul curtii de conturi(sic) , iar clientul sa-ti poata plati tie ca sucursala , care esti de fapt titularul de contract. Tu de exemplu nu o sa platesti factura de electricitate niciodata in contul societatii mama ,ci in contul sucursalei.

2
Idei / Re: Date societate mama si sucursale
« on: August 09, 2016, 12:30:54 PM »
cu siguranta ai vazut ... si inca de cate ori

de exemplu daca facturezi de pe sucursala , cumparatorul nu isi poate deduce TVA-ul , asa ca facturezi de pe societatea mama.
uite un exemplu Facturile de la energie electrica. Daca o sa observi sunt trecute atat datele Electrica SA , dar si datele Sucursalei Judetene.

3
Idei / Date societate mama si sucursale
« on: August 09, 2016, 12:14:22 PM »
Buna ziua.
Vin cu urmatoarea sugestie
Societatea mama platitoare de TVA intr-un judet, are o sucursala in alt judet ,inscrisa la registrul comertului din acel judet ca nefiind platitor de TVA.
La facturare ,emite documente pentru clienti cu datele mamei in partea de sus dar ar trebui sa evidentieze si datele de identificare ale punctului de lucru.
Intrebarea ar fi daca in antetul emitentului s-ar putea evidentia atat datele de identificare ale societatii mama , cat si ale sucursalei cu tot ce trebuie , TVA , CIF , adresa , conturi?
Multumesc

Pages: [1]