Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ana.onica

Pages: [1]
2
Sfaturi / Re: Modifdicare TVA la 20% pe Ice fact
« on: January 04, 2016, 02:37:13 PM »
In factura 1 am pus cota tva-ului 9% si a calculat-o automat in rubrica aferenta tva-ului, iar in factura 2 pentru a nu imi mai aparea cota tva am trecut RO in aceiasi casuta cu CIF-ul si mi-a scris la observatii tva la incasare. Rugamintea mea ar fi sa pot trece in casuta aferenta tva-ului - cf art. 152 - sau macar tva la incasare. Se poate? Multumesc pentru ajutor!

3
Sfaturi / Re: Modifdicare TVA la 20% pe Ice fact
« on: January 04, 2016, 02:06:16 PM »
Suntem platitori de tva, insa toate agentiile de turism trebuie sa treaca in dreptul tva-ului menţiunea "regimul marjei – agenţii de turism" cf. art. 152.1. Cum putem trece acest lucru pe factura? Am trecut RO in casuta CIF-ului, si imi apare tva la incasare, insa imi dispare coloana de tva.
Ar trebui sa apara ca in factura de mai jos la cota tva-ului. Multumesc!

4
Sfaturi / Re: Modifdicare TVA la 20% pe Ice fact
« on: January 04, 2016, 01:48:24 PM »
Am facut acest lucru de prima oara, insa pe factura insista sa apara cota tva-ului. Am sters factura initiala, am refacut-o bifand aceasta mentiune, insa tot nu s-a schimbat.  :( Cand adaug produsul, trebuie sa aleg si cota tva-ului, altfel nu pot merge mai departe. Ce e de facut? Reinstalez? Multumesc anticipat!

5
Sfaturi / Re: Modifdicare TVA la 20% pe Ice fact
« on: January 04, 2016, 01:30:34 PM »
Buna ziua!
Am inceput  de astazi sa folosim acest program de facturare, fara suport. Insa, la prima factura realizata, ne-am confruntat cu urmatoarea problema:
- suntem o agentie de turism platitoare de tva,iar in dreptul cotei de tva trebuie sa trecem "cf. art. 152.1"..din pacate nu exista aceasta optiune, cum putem face acest lucru? sau macar sa apara pe factura "tva la incasare", fara vreo cota anume?

Va trimit si un print ca sa va puteti da seama despre ce vorbesc.

Va multumesc!

Pages: [1]