Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - sorinciupitu

Pages: [1]
1
Idei / Re: Sincronizare IceFact cu GoogleDrive sau G Suite
« on: August 07, 2018, 11:37:31 PM »
E o situatie pe care am luat-o in calcul si mi-o asum bazandu-ma pe faptul ca Google Drive are optiunea de Istoric activitate pe fisiere timp de 30 de zile. Deci la o eventuala eroare, nu pierd mare lucru.

2
Idei / Re: Sincronizare IceFact cu GoogleDrive sau G Suite
« on: August 07, 2018, 10:09:53 PM »
IceFact Server folosesc acum, insa vreau sa mut baza de date pe google drive.

3
Idei / Sincronizare IceFact cu GoogleDrive sau G Suite
« on: August 07, 2018, 09:36:19 AM »
Salut Serghei,

Incerc sa folosesc programul IceFact punand baza de date in cloud, in cazul meu Google Drive. Pentru a functiona folosesc un soft de sincronizare atat pe PC-ul de acasa, cat si pe laptop. Sincronizarea ia fisierul icefact.db din locatia de pe PC si il copiaza pe partitia unde este montat google drive. Apoi laptopul ia fisierul din partitia unde este montat google drive si il copiaza in locatia de pe laptop. Astfel baza de date ramane mereu sincronizata. Exista o modalitate mai simpla de a folosit acest soft cu cloud-ul?

Merci!

4
IceFact Server / Re: BAZA DE DATE
« on: November 01, 2013, 11:28:35 AM »
Buna ziua,

Am instalat astazi versiunea de server a programului dvs. si as dori sa import fisierul cu baza de date (icefact.db) pe server. Cum procedez ?
Mentionez ca pe server am instalat varianta pe 64 de biti a programului pe o versiune de windows 7.
Astept raspuns!
Multumesc!

Pages: [1]