Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - john.sarbu@gmail.com

Pages: [1]
1
Erori / Re: Eroare restaurare
« on: July 31, 2017, 07:14:25 AM »
Buna dimineata. Acesta Back-up automat este de fapt o salvare de date pe care am gasit-o in calculator cu denumirea ,,backup-20170731-074246-icefact,, . Dupa pana de curent, Pc-ul a inceput sa dea eroarea mai sus descrisa, cand deschidem programul IceFact. Multumesc !

2
Erori / Re: Eroare restaurare
« on: July 30, 2017, 07:22:13 PM »
    Prima data, dupa ce am instalat programul pe un alt calculator si am restaurat luna iunie totul a fost ok, am gasit toate datele aferente lunii iunie. Problema a aparut (si mesajul de eroare) in momentul in care am am incercat sa fac restaurarea dupa un back-up automat facut de calculator 29.07.2017 in momentul in care a fost o pana de curent.
   Dupa acest moment ori de cate ori dezinstalam si reinstalam programul el functioneaza fara probleme pana incerc sa ii fac un restore. Nici macar cel din iunie nu mai pot sa il restaurez. Dupa ce fac restaurarea mesajul apare.
   Cred ca daca as instala iarasi pe un calculator care nu a mai avut instalat programul niciodata, ar merge restaurarea lunii iunie. Banuiesc ca in windows-ul de pe calculatorul meu a ramas ceva " agatat "


    Multumesc pentru promptitudine.

3
Erori / Eroare restaurare
« on: July 30, 2017, 07:44:17 AM »
Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea erorii
 ,, Eroare incarcare lista de facturi:
ICESQLRecorderset::exec(): database disk image is malformed ,,

Am incercat si cu o noua reinstalare de program, insa dupa ce introduc baza de date salvata luna anterioara, primesc acest mesaj si nu mai reusesc sa accesez nici o factura. Precizez faptul ca aceasta problema a aparut in urma unui soc de curent, eu lucrand in program in acel moment. Baza de date, pe care doresc sa o restaurez  este din luna anterioara, prin urmare nu ar trebui sa aiba o problema.     
Multumesc anticipat pentru ajutor !

Pages: [1]