Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - extradragon

Pages: [1]
1
Idei / Re: Emitere automata facturi
« on: April 28, 2015, 06:40:25 PM »
Poate genera facturile la prima pormine a softului...
sa presupunem ca factura ar trebui generata pe data de 20, eu ca un "bun" utilizator imi aduc aminte pe data de 23 ca trebuia sa fac facturile, pornesc softul, el face o verificare (pe care oricum poate sa o execute de fiecare data la pornire si poate sa-mi afisezi in cazul in care l-am pornit pe 18 ca pe 20 trebuie sa emit facturi) sa vada daca trebuiau emise facturi si imi da peste ochi cu un mesaj ca trebuiau emise facturi in data de 20, vreau sa l-e emita acum cu data de 20 sau cu data de 23 sau sa-mi aduca aminte mai tarziu si totodata poata sa faca distinctia daca data de 20 a picat intr-o zi nelucratoare sa ma anunte...

2
Probleme / Re: Nomenclator clienti
« on: April 28, 2015, 05:56:31 PM »
Multumesc pentru raspunsul dvs., ceva indicatii "speciale" cu privire la manipularea directa a bazei de date. Locatia bazei de date, campurile care pot fi editate ca sa nu afecteze functionarea programului. Mentionez ca am doar o firma in program si am folosit setarile implicite la instalarea lui. Sistem de operare Win XP Home 2002 SP3.

3
Idei / Emitere automata facturi
« on: April 28, 2015, 03:59:17 PM »
Posibilitatea de a emite facturi automat la o data prestabilita pentru un client prestabilit la o valoare prestabilita eventual si cu posibilitatea de a face conversie automat la cursul zilei.
Caz concret in cazul in care exista un contract de inchiriere, contract de vanzare in rate etc.

4
Probleme / Nomenclator clienti
« on: April 28, 2015, 03:55:26 PM »
Cum pot avea acess la nomenclatorul de clienti.
Cum pot introduce mai multi clienti in baza de bate fara sa facturez? Poate sa fie si o metoda mai neortodoza, de exemplu de a manipula direct baza de date.  8)
Am lista de clienti, o pot importa? Daca nu, poate ar fi necesara o functie de import clienti si produse dintr-un fisier excel sau cvs.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.

Pages: [1]