Forum IceFact

IceFact - soft gratuit de facturi şi chitanţe => Sfaturi => Topic started by: Serghei on December 09, 2009, 01:46:58 AM

Title: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
Post by: Serghei on December 09, 2009, 01:46:58 AM
1) Se face o copie la shortcut-ul de pe desktop a programului IceFact (cu copy/paste).

2) Se dă click-dreapta la shortcut-ul nou creat, iar la target se mai pune un parametru arbitrar, pentru a deosebi bazele de date, ca în imaginea de mai jos.
Title: Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
Post by: iliesiadrian on October 12, 2017, 03:42:58 PM
Am reusit. Va multumesc inca o data!
Title: Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
Post by: Flaviah on November 27, 2018, 10:53:28 AM
Buna Serghei,
Am procedat ca in postul de mai sus insa dupa ce am redenumit target-ul nu am mai putut accesa primul prestator. Nu mi se deschidea programul , doar cel nou creat. Cum pot folosi Icefact pentru 2 prestatori ?
Title: Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
Post by: Serghei on November 27, 2018, 11:05:15 AM
N-am idee, pune un screenshot.
Title: Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
Post by: Flaviah on November 27, 2018, 04:03:49 PM
Am reusit, multumesc. In loc de " firma2" am scris numele firmei mele. Mersi.
Title: Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
Post by: Damian on January 08, 2019, 05:16:38 PM
Buna ziua,
De pe Mac este vederea atasata.
Unde schimbam numele?
Title: Re: Se poate folosi IceFact pentru mai multe societăţi?
Post by: Serghei on January 08, 2019, 05:23:03 PM
Pe Mac e ceva mai complicat, citit aceste postări:

http://forum.icesoft.ro/index.php?topic=452.0
http://forum.icesoft.ro/index.php?topic=358.msg1360