Forum IceFact

IceFact - soft gratuit de facturi şi chitanţe => Probleme => Topic started by: fpisoiasu on November 16, 2009, 11:32:31 AM

Title: Problema coloana TVA
Post by: fpisoiasu on November 16, 2009, 11:32:31 AM
Sal!!!
Dorind sa fac o noua factura, imi apare o eroare:
"Eroare incarcare parametrii facturii" - no such column: cota _tva.
Sper ca nu trebuie reinstalat:(
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on November 16, 2009, 11:41:34 AM
Sa inteleg ca folositi icefact 0.9.9.3p, dupa ce ati facut upgrade la 0.9.6?
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: fpisoiasu on November 16, 2009, 11:45:16 AM
Da:)
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: fpisoiasu on November 16, 2009, 11:50:51 AM
CRedeti ca e o problema rezolvabila sau trebuie reinstalat programul?
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on November 16, 2009, 12:03:50 PM
Banuiesc ca a fost saltul de versiune prea mare si a fost o problema la upgrade. Ati putea sa-mi trimiteti backup-ul pe care l-ati facut inainte de upgrade, sa-l analizez? Daca da, trimiteti la adresa office(arond)icesoft(punct)ro (inlocuiti arond cu @ si punct cu .)
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: fpisoiasu on November 16, 2009, 12:09:10 PM
Din pacate nu am facut nici un backup...
Pur si simplu am facut upgrade direct la versiunea noua. Se poate face un downgrade?
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: fpisoiasu on November 16, 2009, 12:10:16 PM
Pana cum programul a mers foarte bine, chiar si cu noua versiune instalata
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on November 16, 2009, 12:13:41 PM
Dupa cum am zis intr-un din postarile anterioare, downgrade-ul nu este posibil. Faceti acum un backup si trimiteti-mi-l sa vad ce nu e in regula cu el.
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: fpisoiasu on November 16, 2009, 03:21:16 PM
V-am trimis mail
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: marinescu_al on July 19, 2010, 03:37:43 PM
buna ziua !
am si eu o problema cu o factura facuta la inceputul lunii avand tva-ul vechi de 19% . cum pot face ca sa modific factura fara schimband doar tva-ul! va multumesc
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on July 19, 2010, 03:43:06 PM
Daca folositi o versiune de IceFact suficient de noua, dati modificare la factura respectiva si modificati cota TVA la fiecare produs din factura.
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: marinescu_al on July 19, 2010, 04:11:01 PM
asta am incercat sa fac dar nu imi recunoaste cota de 24% ci doar 9 respectiv 19%.
va multumesc
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on July 20, 2010, 12:37:38 AM
Ati modificat cota de TVA in Optiuni -> Factura?
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: marinescu_al on July 21, 2010, 09:44:54 AM
da ma modificat si acolo!! :( oricum de cate ori fac cate o factura ma anunta ca cota tva inexistent dar totusi o ia pe cea de 24!
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on July 21, 2010, 11:05:28 AM
Cand mai zice "cota inexistenta in lista" mai selectati o data cota TVA de 19%, iar valoarea TVA va fi recalcultata.
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: marinescu_al on July 21, 2010, 11:17:50 AM
nu merge!! pot sa va trimit backup!
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on July 21, 2010, 11:21:48 AM
Sigur, puteti sa trimiteti backup.
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on July 21, 2010, 12:12:33 PM
De fapt aveti dreptate, cota TVA a unei facturi deja emise nu mai poate fi modificata. Aceasta limitare este intentionata, pt a evita modificarile accidentale. Ca rezolvare rapida va sugerez sa stergeti facturile emise cu cota tva eronata si sa le recreati.
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: LIVIRYS on February 07, 2013, 11:10:32 AM
Buna ziua. Am downloadat softul astazi am configurat cam tot ce am stiut (destul de intuitiv)dar acum vreau sa adaug (sa-mi apara pe factura) si coloana de TVA 24% dar nu reusesc...Ce trebuie sa fac?
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: Serghei on February 07, 2013, 11:19:58 AM
Coloana TVA 24% apare doar daca introduceti pe aceeasi factura produse cu cota tva diferita. Altfel, TVA-ul apare doar in stanga sus.
Title: Re: Problema coloana TVA
Post by: LIVIRYS on February 07, 2013, 11:48:15 AM
OK.Va multumesc pentru raspuns.Il voi testa in continuare pentru 10-15 zile